Τηλεόραση|29.06.2021 09:51

Survivor 4 τελικός: Ποιος κέρδισε τον αγώνα κατάταξης - Ηλίας Κόρο σαν δύο ξένοι

Newsroom

Σάκης, Ηλίας, Μαριαλένα και Κόρο τα έδωσαν όλα στο πρώτο αγώνισμα κατάταξης που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/6) έχοντας το βλέμμα μόνο στον τελικό του «Survivor 4». Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συγκίνησε λέγοντας ότι θα δωρίσει τις απολαβές του σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο, οι τέσσερις φιναλίστ θα αφήσουν την τελευταία τους ρανίδα στον στίβο μάχης του Survivor! Ο Σάκης Κατσούλης είχε για άλλη μία φορά εξαιρετική επίδοση, ενώ και η Μαριαλένα τα πήγε πολύ κάλα, έχοντας γυρίσει από το νοσοκομείο όπου φρόντισε ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Θα δωρίσω τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο

Ο Σάκης παίρνει την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τον τελικό του Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης συμπλήρωσε οκτώ νίκες, ενώ αντιμέτωποι ήρθαν ο Ηλίας και ο Κόρο που σχεδόν δεν μιλάνε μετά τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Ηλία να κλαίει γιατι αιστάνθηκε αποκομμένος και τον Κόρο να του λέει ότι τον ενοχλεί το γεγονός ότι θέλει να τα έχει με όλους καλά (εννοώντας να κάνει παρέα με τον Σάκη). Τριάντα ένα runs έκαναν οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor, κυνηγώντας τις 8 νίκες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης.

Ο Σάκης κέρδισε τον πρώτο αγώνα κατάταξης του Survivor και ο Κόρο έμεινε έξω από τον δεύτερο αγώνα της Τρίτης (29/6) και θα περιμένει τον τρίτο και τελευταίο αγώνα την Τετάρτης (30/6). Η Μαριαλένα πήρε τη δεύτερη θέση και ο Ηλίας την τρίτη θέση στον αγώνα κατάταξης. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας αγωνίζονται θα αγωνιστούν για μια θέση στον ημιτελικό.

Με πυρετό αγωνίστηκε η Μαριαλένα, ενώ Κόρο και Ηλίας - αν και λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους - δεν επικοινωνούν πέρα από τα βασικά. «Ο Ασημακόπουλος είναι φοβερή φιγούρα μας έκανε να γελάμε. Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να μιλήσουμε, έξω θα είμαστε όμως φιλαράκια», είπε ο Ηλίας.

Μαριαλένα: Νιώθω ότι ο Ηλίας κάτι έχει κάνει και δίκιο έχει ο Κόρο

Η Μαριαλένα, από την πλευρά της είπε ότι οι σχέσεις των amigos άρχισαν να περνούν από σαράντα κύματα. Και όλα αυτά από τη στιγμή που ο Κόρο αποκάλεσε διπλωμάτη τον Ηλία. Σύμφωνα με τη Μαριαλένα και τα όσα είχε ακούσει από τον Ασημακόπουλο, ο Ηλίας «θέλει να τα έχει όλα καλά με όλους». Ο Ηλίας από την άλλη θεωρεί ότι είναι έτσι σαν άνθρωπος, δεν θέλει να τσακώνεται και να κρατάει κακίες.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου οι δύο τελευταίοι παίκτες θα βρεθούν ενώπιον του κοινού, το οποίο θα πρέπει να ψηφίσει ποιον θέλει να πάει στον live ημιτελικό της Κυριακής 4 Ιουλίου. Οι παίκτες μετρούν αντίστροφα τις ημέρες τους στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Όπως έχει γίνει και σε περασμένες σεζόν, το φινάλε του Survivor 4 θα γραφτεί στην Ελλάδα.Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του συναρπαστικού ριάλιτι επιβίωσης με έπαθλο 100.000 ευρώ.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια - Λείπει από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Χωρίς βενζινάδικο, ιδανικό για camping: Το νησί που… δεν πιάνει το μάτι σου είναι προορισμός-διαμάντι

Marilyn Manson: 300.000 σχόλια στα social τον αναγκάζουν να παραδοθεί στην αστυνομία

Σάκης Κατσούληςτελικός SurvivorΓιώργος ΚορόμιSurvivorSurvivor 4Ηλίας ΜπόγδανοςΜαριαλένα Ρουμελιώτη