Τηλεόραση|30.06.2021 10:33

Survivor 4 τελικός: Αήττητος ο Σάκης - Δεν άντεξε η Μαριαλένα και κατέρρευσε

Newsroom

Δεν μου αρέσει να χάνω, είμαι εγωίστρια» είπε η Μαριαλένα μετά το αγώνισμα στο επεισόδιο της Τρίτης (29/6) του «Survivor 4» και ξέσπασε σε κλάματα. Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα έδωσαν όλα στον δεύτερο αγώνα κατάταξης. Μετά την τελευταία αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, οι τέσσερις φιναλίστ θα κάνουν τα πάντα στην τελική ευθεία για την πρόκριση. Μπορεί Σάκης και Μαριαλένα να λένε «μαζί θα τα καταφέρουμε» όμως τελικά ένας θα είναι ο νικητής και όπως είπε ο Σάκης «το κοινό θα αποφασίσει ποιος είναι ο νικητής του Survivor».  Ο Σάκης Κατσούλης «σάρωσε» για άλλη μια φορά, ενώ και η Μαριαλένα δεν φαίνεται να έχει επανέλθει μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου και ο Σάκης Κατσούλης έχει εξασφαλίσει τη θέση του εκεί και δεν θα περάσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ο Ηλίας Μπόγδανος ακολούθησε σε νίκες, με τον Κόρο να μην αγωνίζεται και να έχει άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό την Τετάρτη (30/6). Από τον τελευταίο αγώνα κατάταξης θα προκύψει κι ο δεύτερος παίκτης που θα βρεθεί στον ημιτελικό με τον Σάκη.

Κατέρρευσε η Μαριαλένα - «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Μαριαλένα, σε συνέχεια του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στον στίβο μάχης. Η παίκτρια στον χθεσινό, δεύτερο αγώνα κατάταξης, δεν μπορούσε να ανασάνει και να ανταποκριθεί στο run. Ο Σάκης προσπάθησε να την ηρεμήσει αλλά η Μαριαλένα ένιωσε δυσφορία και ξάπλωσε κλαίγοντας. Οι συμπαίκτες της έτρεξαν προς το μέρος της και της είπαν να ξαπλώσει, ενώ τη βοήθησε και η παραγωγή. Ο Ηλίας αργότερα παραδέχθηκε ότι ο στίβος μάχης ήταν πολύ δύσκολος. Ο Σάκης είπε: «Χάσεις κερδίσεις αν ο κόσμος δεν θέλει να φτάσεις τελικό δεν θα σε στηρίξει». «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Κάποιος άλλος το παίρνει ελαφριά. Έχω ένα ελάττωμα, είμαι πολύ εγωίστρια. Δεν μου αρέσει να χάνω. Ένιωσα πολύ άσχημα. Ξεσπάω σε κάθε αγώνα που χάνω και έχω φτάσει στα όριά μου». 

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι παίκτες του Survivor - Θρίλερ με κρούσμα κορονοΐού

Και ενώ αδειάζει η παραλία του Survivor και όλοι επιστρέφουν στην Ελλάδα, συνεχίζεται το «θρίλερ» για τον τελικό του Survivor. Συγκεκριμένα, χθες έγινε γνωστό ότι κάποιοι πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκαν τη Δευτέρα στο στούντιο της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» για να εμφανιστούν στο φινάλε του Νίκου Μουτσινά. Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού όμως ανέτρεψε τα δεδομένα. Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι δεν βγήκαν στον «αέρα» της εκπομπής, αντίθετα μπήκαν σε καραντίνα, μέχρι να υποβληθεί σε μοριακό τεστ για την Covid-19 ο παίκτης που είχε το θετικό rapid test. Όπως αποκάλυψε λοιπόν, σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, και το μοριακό τεστ του παίκτη που είχε βρεθεί θετικός στο rapid test ήταν θετικό.

Μετά από τρία rapid test, ο εν λόγω παίκτης είναι θετικός στον κορονοϊό και στο PCR τεστ. Η δημοσιογράφος σημείωσε στην πρωινή εκπομπή ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν βγει θετικοί στα τεστ, που υπεβλήθησαν ωστόσο θα μπουν σε καραντίνα τηρώντας το πρωτόκολλο και την Παρασκευή θα υποβληθούν εκ νέου σε μοριακό τεστ. Ωστόσο, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για το τι θα γίνει με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Γαλάτσι και όπου θα πρέπει να παρευρεθούν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor.

Όλες οι ειδήσεις

Αγριες Μέλισσες τρίτη σεζόν: Σκοτεινή, γεμάτη ένταση και ήρωες που αλλάζουν ταυτότητα

Ματίνα Παγώνη: Δέχτηκε πρόταση για το Dancing with the Stars - Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα

Kim Kardashian: «Ντύνει» τις πρωταθλήτριες των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Survivorτελικός SurvivorΗλίας ΜπόγδανοςΣάκης ΚατσούληςΜαριαλένα ΡουμελιώτηΓιώργος ΚορόμιSurvivor 4