Τηλεόραση|02.07.2021 10:28

Αγγελική τελευταίο επεισόδιο: «Σφίχτηκε κόμπος το στομάχι μου» - Η αιματηρή σκηνή που συγκλόνισε το Twitter

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (1/7) προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική» του Alpha, το οποίο έφερε τα πάνω – κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Νικόλας στην προσπάθεια του να σώσει την Αγγελική, τραυματίζεται σοβαρά από πυροβολισμό του Δημήτρη. Η Αγγελική προσπάθησε να τον κρατήσει ζωντανό μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ενώ και για τους δυο, ήταν μια πολύ σημαντική σκηνή, καθώς πλέον γνώριζαν όλη την αλήθεια.

Ο Νικόλας είχε επιτέλους μπροστά του τη Μαργαρίτα για να της πει όλα όσα ήθελε όλα αυτά τα χρόνια. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική έπιασε τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Λίγο μετά προβλήθηκε μία συγκλονιστική στιγμή όπου η Αθηνά σκότωσε τον γιο της Δημήτρη.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: Το δραματικό φινάλε και η δικαίωση στην Αγγελική - «Κλείνει ένας κύκλος, όπως θα έπρεπε»

«Δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο, έλα στην αγκαλιά μου ψυχή μου όπως όταν ήσουν μικρούλης» είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά στον Δημήτρη και έπειτα του αφαίρεσε την ζωή. Λίγο μετά είδαμε την απόλυτη ανατροπή αφού η Αθηνά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όμως τελικά έζησε και βρέθηκε υπό την φροντίδα της Αγγελικής και του Στέφανου.

Twitter

Οι τηλεθεατές του Alpha παρακολούθησαν με προσοχή το φινάλε της Αγγελικής και τα social media πήραν… φωτιά από σχόλια. «Είχα πολλά χρόνια να αγαπήσω τόσο πολύ μια ελληνική δραματική σειρά. Νιώθω τυχερή για όλους τους νέους ηθοποιούς που γνώρισα φέτος και για όλους τους ήδη γνωστούς που "ξαναγνώρισα". Πολλά, πάρα πολλά μπράβο σε όλους σας σπουδαίοι μου! #aggeliki θα μου λείψεις» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, με έναν άλλον χρήστη του Twitter να προσθέτει: «Η Αθηνά σκότωσε το παιδί της και έζησε. Η μεγαλύτερη και χειρότερη τιμωρία της».

T
T
T
T
T
T

Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Φιλίππου

Νωρίτερα, η Μαρία Φιλίππου, η οποία συμμετείχε στην «Αγγελική» έγραψε στο Instagram: «Σήμερα προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της "Αγγελικής" και σε λίγο θα ‘ναι μια ανάμνηση. Σαν επαγγελματίας έχω μια μεγάλη αναπηρία, κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να μου συμβαίνει γιατί έχω πολλά χρόνια στο χώρο, όμως συμβαίνει και το έχω αποδεχτεί. Θέλω να μ’ αγαπάνε. Να νιώθω ασφάλεια γιατί μόνο έτσι νομίζω ότι μπορώ να καταθέσω ότι καλύτερο έχω μέσα μου.

Στην "Αγγελική" δεν υπήρχε μόνο σεβασμός, ευγένεια, έγνοια υπήρχε αγάπη, τόσο για το αντικείμενο της δουλειάς όσο και για τους ανθρώπους της. Οι σκηνοθέτες μας ο Στέφανος, ο Σέργιος και η Ζωή κάθε μέρα έψαχναν το ζητούμενο της κάθε σκηνής κάνοντας λήψεις κι άλλες λήψεις, άντε και μια ακόμη για να πετύχουν το καλύτερο θεμιτό αποτέλεσμα, μια παραγωγή που ότι ζητήθηκε αυτή το είχε ήδη προνοήσει. Μου λείπετε!

T

Όλοι σας. Με κάποιους γνωριστήκαμε με άλλους ξανασυναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε και τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος χωρίζουμε γεμάτοι πλούσια συναισθήματα μέχρι να ξανανταμώσουμε. Αποχαιρετώντας την "Αγγελική" διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη. Μια έκρηξη χαράς γιατί έτσι θα τη φέρνω στη μνήμη μου. Και τα δύο συνέργεια με τους συν-αδελφούς μου. Γιατί για μένα, η "Αγγελική" είναι οι άνθρωποί της. Στέφανε, σ’ ευχαριστώ γι' αυτό το ωραίο ταξίδι».

Όλες οι ειδήσεις

Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω» - Η φωτογραφία από το σπίτι του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πάνος Κιάμος: Ανακοίνωσε τα πρώτα covid free μπουζούκια - Σάλος στο Instagram

Britney Spears: Με δικαστική απόφαση, παραμένει στα χέρια του πατέρα της η κηδεμονία της

Μπιλ Κόσμπι: Ελεύθερος μετά την ανατροπή της καταδίκης του - Είχε καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις

επεισόδιοΦιλαρέτη ΚομνηνούAlphaΜαίρη ΜηνάΠάνος ΒλάχοςΑγγελική