Τηλεόραση|05.07.2021 00:57

Survivor 4 ημιτελικός: Μαριαλένα εναντίον Κόρομι - Ποιον στήριξε το κοινό;

Newsroom

Μετά τον χαμό που δημιούργησε η άφιξη του Τριαντάφυλλου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (4/7) ο ημιτελικός του «Survivor 4» με τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να είναι παρόντες και τον Γιώργο Λιανό να σηκώνει την αυλαία της βραδιάς στον ΣΚΑΪ. Το σύνθημα της έναρξης του ημιτελικού έγινε από τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο. «Σας είχα πει ότι αυτό θα ήταν το πιο σκληρό Survivor από όλα και δεν με πιστέψατε» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε περισσότερους λόγους τελικά να είναι ευτυχισμένη καθώς εκείνη πέρασε στην επόμενη φάση μέσα από την ψηφοφορία του κοινού. Η τριάδα της επόμενης φάσης του ημιτελικού είναι η Μαριαλένα, ο Σάκης και ο Ηλίας!

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Οι παίκτες θυμούνται τα πιο αστεία περιστατικά που δεν είδαμε στον Άγιο Δομίνικο

Η Αγγελική Λάμπρη, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Αρναούτης, η Ελένη Χαμπέρη, ο Παύλος Γαλακτερός, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελίζαμπεθ, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Ταβλαδακης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Κρις Σταμούλης, η Ζακλίν Καλύβα, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριπόσα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλαν τα καλά τους και βρέθηκαν στον ημιτελικό.

«Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο James Καφετζής» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Και ενώ όλοι οι προηγούμενοι παίκτες φόρεσαν τα καλά τους, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσκασαν μύτη με τα ρούχα του Άγιου Δομίνικου. Αφού είδαμε τους δύο παίκτες σε συγκινητικές στιγμές με τους γονείς τους, μπήκαν στον χώρο και ο Σάκης Κατσούλης με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Είναι συγκινητικό που μετά από σχεδόν από επτά μήνες φτάσαμε πίσω, βλέπουμε τόσες γνώριμες φάτσες φατσούλες, τόσα άτομα που ήταν μαζί μας όταν ξεκινήσαμε πριν από σχεδόν επτά μήνες και ζήσαμε τόσα πολλά. Έντονα, δύσκολα, δεθήκαμε και μετά από τόσο καιρό είμαστε ξανά μαζί. Είναι συγκινητικό, μου λείψανε όλοι, νιώθω δεμένος με όλους. Μοναδικές στιγμές» είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασε στους τρεις φιναλίστ του Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη σειρά της είπε συγκινημένη: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που γίνεται. Ήμασταν φυλακισμένοι σε ένα νησί και δεν είχα ιδέα τι γίνεται έξω και αυτό που βλέπω πραγματικά, δεν έχω λόγια. Είναι τόσο συγκινητικό. Θέλω να αγκαλιάσω και να φιλήσω όλα τα παιδιά πολύ, πάρα πολύ». Η πρώτη ψηφοφορία του κοινού στον ημιτελικό της Κυριακής ήταν ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το κοινό ψήφισε να περάσει στους τρεις φιναλίστ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι τρεις παίκτες αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι.

NDP photo
Ηλίας, Σάκης, Μαριαλένα (NDP photo)

Η κάλπη ανοίγει ξανά στο Survivor για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Ηλία Μπόγδανο για να ψηφιστεί το ζευγάρι του τελικού του «Survivor 4».

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι που δεν πάει στον τελικό του Survivor 

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Γιώργος Κόρομι - Survivor 4

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και ψάρεψε μπόλικους αστακούς για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Μαγικές εικόνες από την Άνδρο και η Ιωάννα Μαλέσκου «απέναντι»

Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου: «Δεν το γλιτώσαμε, πολύς πόνος»

Survivor 4 τελικός: Πού βρίσκονται οι 4 φιναλίστ - Όλα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Μαριαλένα ΡουμελιώτηΗλίας ΜπόγδανοςSurvivorΓιώργος ΚορόμιSurvivor 4τελικός SurvivorΣάκης Κατσούλης