Τηλεόραση|05.07.2021 22:33

Survivor 4 ημιτελικός: Θετική στον κορονοϊό η Νικολέτα Μαυρίδη - Παρασκήνιο με James Καφετζή

Newsroom

Στον ημιτελικό του «Survivor 4» βρέθηκαν οι παλιοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για να δουν το ζευγάρι του τελικού, όπως αυτό ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν στον τελικό του Survivor τα 100.000 ευρώ, ενώ Μαριαλένα και Κόρο έφτασαν κοντά στην πηγή και νερό δεν ήπιαν. Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τους παίκτες αλλά ανακοίνωσε ότι ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Χριστίνα Κεφαλά απουσίασαν για προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε επίσηςJames Καφετζής: Το Twitter αναζητά τον παίκτη του Survivor - Γιατί έλειπε από τον ημιτελικό;

Γνωρίζουμε ότι ο Αλέξης Παππάς απουσίασε λόγω «Bachelor» και η Χριστίνα Κεφαλά έχει πυρετό και παραμένει στην οικία της. Ο James Καφετζής και η Νικολέτα Μαυρίδη πήγαν κανονικά στο Άλσος Βεΐκου, αλλά δεν εισήλθαν στον χώρο.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού του Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και αποκάλυψε πως αποχώρησε από τον ημιτελικό, καθώς στο rapid test που έκανε βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και χρειάζεται να μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Η απουσία του James Καφετζή, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο Άλσος Βεΐκου, δεν εξηγήθηκε, αν και το twitter έκανε τα δικά του σχόλια για την απουσία του.

Οι πρώτες δηλώσεις Κόρο - Μαριαλένας μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. «Εγώ αισθάνομαι δυστυχισμένος γιατί τελείωσε όλο αυτό που ήταν μαγικό. Ήταν τόσο δύσκολοι αυτοί οι επτά μήνες. Μοναδικές στιγμές, χαρές, λύπες, κλάμα, χαμόγελο και γέλιο πολύ, και σου μένει κάτι γλυκό από όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο» είπε ο Γιώργος Κόρομι.

παίκτες ημιτελικός Survivor (NDP)

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε χαρούμενη. «Εγώ δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μπορεί να μην είμαι στους τελικούς αλλά ήμουν στους ημιτελικούς, είμαι με τον Κόρο από την πρώτη ημέρα και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Με όλα αυτά τα βίντεο που είδαμε, εγώ ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω. Τι να πω… Όλα καλά. Τελείωσε όλο αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor. Είναι όλο περίεργο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε, αυτή την αγάπη που είδαμε σήμερα. Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω αλήθεια». 

Οι παίκτες θυμήθηκαν τα πιο αστεία περιστατικά που δεν είδαμε στον Άγιο Δομίνικο και «έδωσαν πάσα» για τον μεγάλο τελικό του Survivor τη Δευτέρα (5/7).

Ο James Καφετζής για την απουσία του από το Survivor

Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας, δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε, καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

Nicole Scherzinger: Στη Μύκονο η πρώην του Lewis Hamilton - Γενέθλια με τη Μαρίνα Βερνίκου

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

James ΚαφετζήςΚορονοϊόςSurvivorΗλίας ΜπόγδανοςΣάκης ΚατσούληςSurvivor 4