Τηλεόραση|06.07.2021 11:36

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»

Newsroom

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκε στην τελική τριάδα του ημιτελικού του «Survivor 4» αλλά δεν κατάφερε να διαγωνιστεί για τον τελικό του ριάλιτι.  Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 νικητής: Ποιον παίκτη δίνουν στην κορυφή οι στοιχηματικές για τον τελικό

Μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο «Survivor». Δυστυχώς η παίκτρια που έδωσε σκληρούς αγώνες στον στίβο μάχης δεν θα βρίσκεται στον τελικό. Βρέθηκε όμως στο «Love It όπου μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όλους και για όλα... και για τον Γιώργο Λιβάνη.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Λιβάνη»

Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη είπε: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης είχε βρεθεί στον Νίκο Μουτσινά και είχε πει τότε για τη Μαριαλένα: «Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο που αυτό είναι το όνειρό του [...] Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω respect γι’ αυτό που έκανε, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του».

«Δεν είμαστε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη» ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα

Στο καυτό ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και το ερώτημα ήταν αν είναι ξανά μαζί με τον Σάκη Κατσούλη. «Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί». Αναφορικά με τη μητέρα της που έχει εκφράσει και δημόσια την αντίθεσή της προς τον Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε: «Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα».

«Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους πρώτους δύο μήνες, ήρθαμε κοντά. Πραγματικά όμως δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί ή αν σκέφτεται πίσω από αυτό που σου λέει κάτι άλλο. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία μου με τον Σάκη, τον τρόπο που ακριβώς χωρίσαμε, τους τα είχα πει όλα ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Εγώ εμπιστευόμουν με τα μούτρα όποιον έβλεπα.

Μαριαλένα: «Δεν ισχύουν οι φήμες για τον Σάκη είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος»

Αναφορικά με την τριάδα James, Νίκος, Άννα-Μαρία είπε: «Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφεραν πως είναι οι πιο μισητοί έξω».

«Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ σαν γυναίκα. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

Nicole Scherzinger: Στη Μύκονο η πρώην του Lewis Hamilton - Γενέθλια με τη Μαρίνα Βερνίκου

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Γιώργος ΛιβάνηςSurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4Σάκης Κατσούλης