Τηλεόραση|06.07.2021 01:29

Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

Newsroom

Ένας φαντασμαγορικός τελικός Survivor με πολλή μουσική, αναμνήσεις και συγκίνηση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) με έναν Γιώργο Λιανό συγκινημένο για το μεγάλο φινάλε μετά από έξι μήνες σε συνθήκες σκληρής επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Στο κατάμεστο Άλσος Γαλατσίου βρέθηκαν πάλι οι παίκτες του Survivor για να μάθουν τον νικητή της βραδιάς. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος κέρδισαν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι και διεκδίκησαν στο Άλσος Γαλατσίου την πρωτιά και τα 100.000 ευρώ. Μεγάλος νικητής του «Survivor 4» o Ηλίας Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 νικητής: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τα 100.000 ευρώ στον τελικό του ριάλιτι

Ο παίκτης του Survivor δεν μπήκε από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης και η είσοδός του σημαδεύτηκε από την... «επιθετικότητα» της Μαριαλένας, καθώς είναι πρώην σύντροφός της και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Πέρα από όλα αυτά, ο Σάκης Κατσούλης έδειξε την αγωνιστικότητά του στο παιχνίδι, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες, μπροστά στα στοιχήματα και ψηφίστηκε από το κοινό για την πρωτιά. 

Σάκης Κατσούλης: Έβλεπα τα πρώτα επεισόδια του Survivor από τον καναπέ μου, και τότε με πήραν τηλέφωνο

Στο βίντεο του ημιτελικού ο παίκτης ακούστηκε να λέει: «Τα πρώτα επεισόδια του Survivor ξεκίνησαν να παίζουν και εγώ ήμουν ακόμα στον καναπέ μου. Κάποια μέρα χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι είμαι ο επόμενος παίκτης που θα μπω και μάλλον και ο τελευταίος παίκτης που θα μπει στο Survivor. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας όλα τα προηγούμενα Survivor πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο. Βάζοντας καινούργιους στόχους και καινούργια όρια που έπρεπε να ξεπεράσω.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι και ξέροντας απέξω τουλάχιστον τις συνθήκες που επικρατούν, ότι υπάρχει πείνα, υπάρχουν κακουχίες, κρύο, ύπνος στο σανίδι, όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα που ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω, δεν ήξερα πώς θα είναι να συνυπάρχω με τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Που ήθελες δεν ήθελες, έπρεπε να μπορείς να συνυπάρξεις μαζί τους, να είσαι στην ίδια ομάδα, να παλεύεις για ένα κοινό στόχο, που ήταν η νίκη σε κάθε αγώνισμα.

Καθώς αν δεν υπήρχε νίκη δεν υπήρχε φαγητό, αν δεν υπήρχε ασυλία και θα έπρεπε να ψηφιστούμε. Όλο αυτό δημιουργούσε ακόμα περισσότερες έντασεις κάτι το οποίο δεν θέλαμε. Κάθε εβδομάδα έβαζα στόχο η επόμενη εβδομάδα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Εφερνες περισσότερα έπαθλα, είχες περισσότερο φαγητό στην ομάδα σου, είχες περισσότερες ασυλίες, είχες μικρότερες εντάσεις» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν έχεις επικοινωνία με την οικογένειά σου, πάρα πολύ σημαντικό και κάτι το οποίο σου δίνει ανάσες και σε ανανεώνει. Δεν είχα ακούσει αν είναι καλά οι γονείς μου, η αδερφή μου, οι ανιψιές μου, δεν έχω δει εικόνα τους παρά μόνο σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας, που ήμασταν τόσο φορτισμένοι συναισθηματικά που τα δύο λεπτά μας έμοιαζαν πέντε δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν πράγματα που πια δεν τα θεωρώ δεδομένα και αν αγαπούσα πέντε φορές τους γονείς μου θα τους αγαπώ 100, αν τους το έδειχνα μία θα τους το δείχνω χίλιες, θα είμαι δίπλα τους σε όλα και πραγματικά το Survivor για μένα ήταν μία τεράστια εμπειρία» είπε ο Σάκης στον ημιτελικό.

Σάκης Κατσούλης: Από τα γήπεδα στο Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης είναι 30 ετών και γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.

T

Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία. Τώρα, ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας. Έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Με μότο του το «Προχωράμε» είναι ξεκάθαρο πως είχε μπει στο Survivor με πολύ δυναμισμό. Ακόμα και αν μέσα ήταν η πρώην σύντροφός του, η Μαριαλένα, και η αρχή μαζί της ήταν δύσκολη.

 

Στον ημιτελικό του Survivor που έλαβε χώρα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι ο Σάκης Κατσούλης όταν πήρε τον λόγο και ερωτήθηκε τι θυμάται από τα Συμβούλια του νησιού έκανε μία… μίνι γκάφα, αφού αποκάλυψε χωρίς να το καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες έπιναν καφέ νωρίτερα για να αντέξουν τη διάρκεια των συμβουλίων. «Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία. Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος», δήλωσε ο παίκτης του ριάλιτι σπεύδοντας να διορθώσει αμέσως την γκάφα του λέγοντας «ε “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε».

T

«Δεν είμαστε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη» ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου και είπε για τον Σάκη: «Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί». Αναφορικά με τη μητέρα της που έχει εκφράσει και δημόσια την αντίθεσή της προς τον Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε: «Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα».

T

Αναφορικά με την τριάδα James, Νίκος, Άννα-Μαρία είπε: «Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφεραν πως είναι οι πιο μισητοί έξω».

T

«Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ σαν γυναίκα. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

James Καφετζής: Το Twitter αναζητά τον παίκτη του Survivor - Γιατί έλειπε από τον ημιτελικό;

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Σάκης Κατσούληςτελικός SurvivorνικητήςSurvivor 4SurvivorΗλίας Μπόγδανος