Τηλεόραση|06.07.2021 11:05

Survivor 4 νικητής: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τα 100.000 ευρώ στον τελικό του ριάλιτι

Newsroom

Τα δύο αυτά παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επιβιώσουν. Απέδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολλές προκλήσεις και να νικήσουν» είπε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του μεγάλου τελικού του «Survivor 4». Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος προκρίθηκαν στον ημιτελικό αφήνοντας πίσω την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι. Το κοινό είδε τον απόλυτο Survivor στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη ο οποίος κέρδισε τα 100.000 ευρώ. 34 παίκτες πέρασαν από το φετινό Survivor και έζησαν μοναδικές στιγμές, αλλά ένας ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

Ο τελικός του Survivor ξεκίνησε με τους δύο «τελευταίους» παίκτες να εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι έφτασαν στον τελικό. «Είμαστε και οι δύο νικητές» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ ο Σάκης επανέλαβε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Οι γονείς των παικτών ήταν εκεί να στηρίξουν τους γιους τους στον τελικό. Πολλή μουσική με τον Τριαντάφυλλο να «Σπάει τα ρολόγια» με τον γιο του τον Νικόλα, την «τελεφερίκ» Ελευθερία Ελευθερίου με το νέο της τραγούδι και τον Πάνο Καλλίδη σε μεγάλα κέφια. Στο Γαλάτσι βρέθηκε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που ήρθε στην Αθήνα για να παρευρεθεί στον τελικό του ελληνικού Survivor.

Σάκης Κατσούλης νικητής Survivor 4 (NDP)
Ατζούν Ιλίτζαλι και Σάκης Κατσούλης (NDP)

To φετινό Survivor είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν ιδιαίτερο για εκείνον, αφού εκτίμησε τις προσωπικότητες όλων των παικτών. Ο μεγαλοπαραγωγός έστειλε και χαιρετίσματα στον πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννηση των διδύμων τους.

Οι απουσίες από τον τελικό του Survivor και ο «μαϊντανός James Καφετζής»

Εκτός από τους James Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, σήμερα απουσίασαν επίσης οι Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε σε story στο Instagram στηρίζοντας Μπόγδανο: «έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!».

Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε σε ανάρτησή του: «Ο μαϊντανός James Καφετζής, μετά από rapid test που έκανε βγήκε θετικός. Επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώνει».

Survivor τελικός με Σάκη-Μαριαλένα και ειδυλλιακές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο

«Στις δύσκολες στιγμές ήμουν πάντα δίπλα στον Σάκη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ η Ζακλίν Καλύβα έδωσε την απόλυτη συμπαράτσασή της στον Ηλία Μπόγδανο. Ψυχή του φετινού Survivor ήταν ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή του αφιέρωσε το απόλυτο χιουμοριστικό βίντεο. 

Φυσικά το love story του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα «άξιζε» το δικό του βίντεο με ειδυλλιακές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα τον στήριξε και ακόμα και τη στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, και του είπε ότι πρέπει να φανεί δυνατός. «Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Βόμβα Τριαντάφυλλου για το ζευγάρι της παραλίας

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στην παραλία του ριάλιτι και πέταξε μια ατάκα που έκανε τους πάντες να παγώσουν. «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιανό να του τονίζει πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα». «Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», είπε ο Τριαντάφυλλος κι έγινε χαμός. 

Την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιος του Τριαντάφυλλου, ο Νικόλας, που τραγούδησε το «Σπάω τα ρολόγια» μαζί με τον μπαμπά του, λίγο πριν το φινάλε.

Πώς είδε το Twitter τον τελικό του Survivor 

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

La Casa de Papel - Πέδρο Αλόνσο: Πίνει φραπέ στην Αθήνα ο Berlin

Nicole Scherzinger: Στη Μύκονο η πρώην του Lewis Hamilton - Γενέθλια με τη Μαρίνα Βερνίκου

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Σάκης ΚατσούληςΓιώργος ΛιανόςΗλίας ΜπόγδανοςνικητήςSurvivorτελικός SurvivorSurvivor 4