Τηλεόραση|06.07.2021 01:38

Ηλίας Μπόγδανος για τελικό Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο - Το καταλαβαίνεις όταν τα χάσεις όλα

Newsroom

Ο πιο ευαίσθητος παίκτης του «Survivor 4» ο Ηλίας Μπόγδανος έφτασε πολύ κοντά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι στον τελικό της Δευτέρας (5/7). Ο Ηλίας μίλησε στον ημιτελικό και στον τελικό για τη διαδρομή του στο Survivor: «Με βάση τον χαρακτήρα μου και με βάση όλη την τρέλα που με διακατέχει δεν υπήρχε περίπτωση να μην ήθελα να βιώσω και αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 νικητής: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τα 100.000 ευρώ στον τελικό του ριάλιτι

Ηταν όλα πάρα πολύ δύσκολα στο Survivor, η πείνα, οι κακουχίες, τα χτυπήματα στους αγώνες, οι ήττες, όταν ξέρεις ότι χάνεις ένα πόντο και όλη η ομάδα δεν θα φάει, θεωρητικά είναι ένα βάρος που δεν μπορεί να σε αφήσει να κοιμηθείς το βράδυ» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ηλίας Μπόγδανος για Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο και το καταλαβαίνεις όταν τα χάνεις όλα

«Όλο αυτό το ταξίδι με έχει αλλάξει πάρα πολύ σαν άνθρωπο θεωρώ ότι με έχει προσγειώσει στην πραγματικότητα και ίσως ανώμαλα λίγο γιατί είμαι ένας άνθρωπος που εξιδανικεύει τις καταστάσεις. Πάντα είμαι με το χαμόγελο, αλλά κάποιες φορές πίσω από το χαμόγελο θέλεις να κρύψεις κάποια πράγματα. Ίσως που φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Εδώ πέρα το έκανα και για αυτό θεωρώ ότι έχω βγει πιο δυνατός και πολύ πιο έτοιμος να βγω στον έξω κόσμο και να συνεχίσω να παλεύω.

Οταν τα αγωνίσματα έγιναν ξεκάθαρα ατομικά ένιωθα την απομόνωση. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος, τον βίωσα και ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα. Το προφανές που κρατάω από το παιχνίδι και θα μου θυμίζει ότι ήμουν εδώ είναι τα σημάδια σε όλο το σώμα - είναι κάτι που πιστεύω ότι δεν θα φύγει ποτέ. Είμαι περήφανος που ξέρω ότι έφεραν χαρές, ευτυχίες, φαγητό στο τραπέζι, φέρνουν στιγμές δυνατές. Και κάτι ακόμη το οποίο θα κρατήσω για πάντα είναι ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο και το καταλαβαίνεις μόνο όταν τα χάνεις όλα». 

Ηλίας Μπόγδανος - Την κιθάρα μου και στον Άγιο Δομίνικο

Ο 29χρονος Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar», είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα. Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία και λατρεύει το ποδήλατο.

Είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε πει ότι θα του λείψουν πολύ η κοπέλα του, οι γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάστηκε να «πέσει» στα αγωνίσματα με τη σκέψη. Έφτασε αισίως στον τελικό του «Survivor 4», καθώς απέδειξε τη μαχητικότητά του στα αγωνίσματα αλλά κέρδισε και την καρδιά του κοινού.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το ατύχημα που κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή

Ο Ηλίας Μπόγδανος στο Συμβούλιο του Νησιού εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

«Όταν τελείωσα το σχολείο, πέρασα στο πανεπιστήμιο στα Οικονομικά, αλλά πάντα τραγουδούσα. Είχα τη μουσική ως χόμπι. Μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν ανοίξαμε με το συγκρότημα μου τη συναυλία του Robbie Williams.

T

Ήμουν πάντα θετικός, αλλά υπήρξε ένα συμβάν στη ζωή μου και άλλαξε πολλά… Δεν μιλάω πολύ για αυτό. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας πέρασε βράδυ με κόκκινο. Δεν έκανε κάτι κακό, απλά ήταν απρόσεκτος. Η μετά συμπεριφορά του ήταν απίστευτη, είχε μια κακιά στιγμή και με χτύπησε. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα.

Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και οι γιατροί μου έλεγαν ότι είχα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω… Παρόλο που φορούσα κράνος είχα εσωτερική αιμορραγία και μου αφαίρεσαν τη σπλήνα και αιμάτωμα στο κεφάλι. Ήταν θαύμα που έζησα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τη στήριξη που δέχτηκα. Ήταν όλος ο διάδρομος στον Ευαγγελισμό γεμάτος. Το λέω και ανατριχιάζω…» είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Μπόγδανος με δάκρυα στα μάτια στο Survivor.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

Nicole Scherzinger: Στη Μύκονο η πρώην του Lewis Hamilton - Γενέθλια με τη Μαρίνα Βερνίκου

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Σάκης ΚατσούληςΗλίας Μπόγδανοςτελικός SurvivorSurvivor 4Survivor