Τηλεόραση|08.07.2021 12:58

Σάκης Κατσούλης στο Καλοκαίρι #not: Δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα - Ποια πρόταση γάμου;

Newsroom

Ο νικητής του «Survivor 4» Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #not» με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Πέμπτης (8/7). Ο νεαρός επιχειρηματίας που κέρδισε τον έπαθλο των 100.000 ευρώ σε ένα μαραθώνιο τελικό, με δεύτερο στη σειρά κατάταξης τον Ηλία Μπόγδανο, μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πάρτι που έκανε στο μαγαζί του για την πρωτιά του στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και το τι θα κάνει το χρηματικό ποσό που κέρδισε στο Survivor.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

«Προσπαθώ να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε στο Survivor. Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, φέραμε το κύπεlλο στο Περιστέρι. Ο κάθε άνθρωπος τα σημαντικά γεγονότα αργεί να τα συνειδητοποιήσει. Πόσω μάλλον όταν είσαι σε ένα παιχνίδι απομόνωσης και επιβίωσης  Έτσι και εγώ. Έχω περάσει δύσκολες συνθήκες αλλά και αύριο φεύγω να ξαναπάω στο Survivor» ξεκίνησε λέγοντας ο Σάκης Κατσούλης για την εμπειρία του στο Survivor.

Σάκης Κατσούλης: Παρερμηνεύτηκε ο λόγος που μπήκα στο Survivor

Η συμμετοχή του στο ριάλιτι τον ευαισθητοποίησε σε πράγματα που θεωρούσε δεδομένα και δεν είναι. Αναφορικά με το με ποιους παίκτες θα κρατήσει επαφή είπε: «Η Μαριαλένα ήταν πριν το παιχνίδι και θα παραμείνει. Ο Ντάφυ έγινε ο αδερφός μου, τον στήριξα και με στήριξε. Χθες έκανα ένα πάρτι στο μαγαζί και ήταν εδώ μαζί μου. Όπου Ντάφυ και πάρτ. Ήταν εδώ η Ελευθερία Ελευθερίου, έλειπε ο Αλέξης Παππάς λόγω υποχρεώσεών του. Ο κύριος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι έχει παρερμηνευτεί. Ήθελα να ζήσω το όνειρό μου και όταν με ρώτησαν για τη Μαριαλένα είπα "Θέλω να τη βοηθήσω και όχι να της δημιουργήσω ένα επιπλέον πρόβλημα".

Το παιχνίδι ήταν πολύ πιο δύσκολο για τις γυναίκες και για μένα αξίζει τα πάντα. Η Μαριαλένα έφτασε στις τρεις του τελικού, πέρασε από όλους τους στίβους μάχης, έκανε τα πάντα, είχε πρηστεί σε κάποια περίοδο πάρα πολύ, είχε αυτές τις εξάρσεις, τα κλάματα. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ευτυχώς την ήξερα πολύ καλά και είχα την υπομονή και τον τρόπο να της μιλήσω και να την ηρεμήσω και για αυτό νομίζω φτάσαμε στον τελικό».

Σάκης για πρόταση γάμου σε Μαριαλένα - Από εσάς το ακούω πρώτη φορά

Πώς σχολιάζει το γεγονός ότι ακούστηκε ότι στον τελικό θα κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα. «Από σας άκουσα πρώτη φορά, δλ. μετά τον τελικό κατευθείαν άκουσα ότι μπορεί να κάνω πρόταση γάμου. Το έχει πει και η Μαριαλένα. Δεν είμαστε μαζί! Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά στο παιχνίδι, φαινόταν, ήμασταν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και ήρθαμε πολύ κοντά λόγω των συνθηκών. Αλλά μέχρι εκεί. Όταν έχεις έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι 100% και είσαι σε μία ζούγκλα, μεταξύ πολλών διαφορετικών χαρακτήρων, είναι λογικό. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις και πόσω μάλλον όταν είχε και σχέση μαζί του. 

T

Για τον Τριαντάφυλλο και το σχόλιο περί σεξ στην παραλία του Survivor ο Σάκης Κατσούλης δεν σχολίασε τίποτα συγκεκριμένο, ενώ για το πώς θα χρησιμοποιήσει τα 100.000 ευρώ και την αμοιβή του από το ριάλιτι, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με ό,τι έχω καταφέρει, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Μεγάλο κομμάτι του επάθλου θα πάει στα μαγαζιά μου. Όλοι οι επιχειρηματίες με καταλαβαίνουν αυτή τη στιγμή, γιατί γιατί τα μαγαζιά έχουν μεγάλη κρίση αυτό το διάστημα. Δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν κλείσει και έχω αργήσει λόγω Survivor. Αναφορικά με τους συμπαίκτες μου στο ριάλιτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα παιδί, ούτε με τον Ηλία και δεν υπάρχει κανένας λόγος για παρεξηγήσεις» είπε ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης.

T

«Δεν είμαστε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη» ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα

Στο καυτό ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή «LoveIt». Και το ερώτημα ήταν αν είναι ξανά μαζί με τον Σάκη Κατσούλη. «Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

εν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί». Αναφορικά με τη μητέρα της που έχει εκφράσει και δημόσια την αντίθεσή της προς τον Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε: «Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα».

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό - «Φοβήθηκα να πω την άποψή μου»

Νίκος Βέρτης: Δεν πρόλαβε να κάνει covid free πρεμιέρα και έκλεισε λόγω των μέτρων

Κατερίνα Πολέμη: Με τα κοινωνικά καλούπια γινόμαστε ανασφαλείς και χάνουμε την ταυτότητά μας

Jessica Springsteen: Αμαζόνα η κόρη του ροκ σταρ - Έτοιμη για τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο

Σάκης ΚατσούληςΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4Survivor