Τηλεόραση|12.08.2021 16:23

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάτι Ξαναψήνεται» και η ανάρτηση για τη νέα εκπομπή της

Newsroom

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται στον ΣΚΑΪ και στρώνει τραπέζι με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ, τις απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους. Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων - ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του.

T

Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ! «Κάτι Ξαναψήνεται»: έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται «νόστιμες»… αναμετρήσεις! «Ευγνώμων που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και που θα τα λέμε καθημερινά στο Κάτι Ξαναψήνεται. It’s a date» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ανάρτησή της στο Instagram.

T

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πράγματα που για μια νοικοκυρά είναι δεδομένα, για μένα είναι πυρηνική φυσική»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Αλέξη Μίχα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντώντας στην ερώτηση «Αν ερχόταν ένας παραγωγός με ανοιχτή πρόταση, τι θα του ζητούσες να κάνεις» είχε απαντήσει: «Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Και μου αρέσει γιατί δεν την ξέρω καλά. Πράγματα που για μια νοικοκυρά είναι δεδομένα, για μένα είναι πυρηνική φυσική. Θα είχε ενδιαφέρον να μπω σε αυτό το κομμάτι. Τη μουσική την πιάσαμε, δεν... (σ.σ.: γέλια). Τη μόδα την κάναμε, τελείωσε. Το πρωινό μαγκαζίνο μού αρέσει. Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν διαφορετική. Με ιντριγκάρει και η βραδινή ζώνη, αν και είμαι πρωινός τύπος. Είμαι κορίτσι της ημέρας, αλλά μου αρέσει και η νύχτα. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με μαγειρική. Εχω κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε ένα συνδυαστικό concept».

T

Για την περίοδο της καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει στο tv ethnos: «Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Είμαι σε μια πιο εσωτερική διαδικασία, μια διαδικασία εσωτερικής εξέλιξης. Η καραντίνα ήταν η ευκαιρία να τα βρω ακόμη περισσότερο με τον εαυτό μου. Και να καταλάβω ότι είμαι αυτάρκης και ευγνώμων. Προσπάθησα να είμαι αισιόδοξη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, χωρίς να παραβλέψω τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Πολιτική πράξη η συγγνώμη - Χυδαία η σπέκουλα για εκκενώσεις – Η κλιματική κρίση απαιτεί μεγάλες αλλαγές

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Επιστολή – τελεσίγραφο Κοντοζαμάνη – Τι προβλέπεται για όσους δεν εμβολιαστούν

Madonna: Η Λούρδη ξεσπά γιατί την αποκαλούν πλουσιοκόριστο - «Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά της μαμάκας»

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

 Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών

ΣΚΑΪεκπομπήΚωνσταντίνα Σπυροπούλου