Τηλεόραση|30.08.2021 11:12

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

Newsroom

Πρεμιέρα με ανατροπές έκανε το ριάλιτι «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα. Οι 14 νέοι παίκτες συστήθηκαν στο κοινό, η περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη έδωσε τη δική της συμβουλή, ενώ η παίκτρια Γιώτα Μυλωνά έκανε μία αποκάλυψη που δεν είχε προηγούμενο.

Κάθε Παρασκευή στο «Big Brother Live», το δίδυμο των παρουσιαστών θα υποδέχονται στο στούντιο τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Big Brother πρεμιέρα: Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Τα παιδιά πρέπει να είναι ο εαυτός τους»

Φυσικά η περσινή νικήτρια του ριάλιτι, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα. Η Κρητικιά δικηγορίνα του ριάλιτι, έκανε θεαματική είσοδο με μία μαντινάδα για την πρεμιέρα του 2ου κύκλου του Big Brother. «Κόσμε μου» φώναξε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και μίλησε για τον λόγο που έκανε σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και για ορισμένα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο πορηγούμενο ΒΒ. 

Αρκέστηκε στο να αναφέρει: «Τα παιδιά πρέπει να είναι ο εαυτός τους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ αντιδρούσα σε κάποια πράγματα. Η δράση έχει και την αντίδρασή της. Δεν είναι ωραίο να μετανιώνουμε. Όλοι σίγουρα κάνουμε λάθη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό, γιατί σήμερα είναι η μέρα των παιδιών».

Παίκτες με διαφορετικούς χαρακτήρες, έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές ιστορίες διεκδικούν μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Μια έκπληξη περίμενε τους 14 συμμετέχοντες του Big Brother, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρουσίασής τους, έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία. Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τα κρεβάτια τους, δίχως να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικό και γυναικείο δωμάτιο.

Ο Ισίδωρος Δούνης κι η Ευδοκία Τσαγκλή έτρεξαν για να διαλέξουν πρώτοι, μόνο που στην συνέχεια ο Big Brother τους ενημέρωσε ότι οι δυο τους θα «μονομαχήσουν στην αρένα» για να παραμείνει μόνο ο ένας στο σπίτι. Οι δυο τους έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ με την Ευδοκία να παίρνει τελικά τη νίκη. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Ισίδωρος θα αποχωρήσει, ο Big Brother τον μετέφερε στο «Μυστικό Δωμάτιο», όπου θα μπορούσε να παρακολουθεί τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον εαυτό του. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχει την ευκαιρία να λάβει μια σημαντική απόφαση. 

Γιώτα Μυλωνά

Όσα εξομολογήθηκε η Γιώτα Μυλωνά για την απώλεια του συντρόφου της

Ανέμελη, εύθυμη και… μποέμ η 38χρονη Γιώτα Μυλωνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά όνειρό της είναι, σε δέκα χρόνια, να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και να έχει το δικό της cocktail bar! Δεν της αρέσουν καθόλου οι αισθητικές επεμβάσεις, προτιμά τη φυσική ομορφιά… και δηλώνει πως στο σπίτι του Big Brother δεν θα μπορούσε να συναναστραφεί με τέτοιες συγκατοίκους. Συστήνεται ως δύο άνθρωποι, η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Πώς άραγε θα διαχειριστούν οι συγκάτοικοί της, αυτούς τους... δύο ανθρώπους;

Πέρα από τα όσα είπε για τον εαυτό της στην πρεμιέρα του ριάλιτι η παίκτρια αποκάλυψε και το πιο τραγικό περιστατικό στη ζωή της, ένα γεγονός που την σημάδεψε πριν από χρόνια. «Το 2013 έχασα τον σύντροφό μου, τον δολοφόνησαν κι ήταν 33 χρονών. Ήταν από τις πιο άσχημες εμπειρίες στη ζωή μου αλλά, όπως λένε, μπορείς να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Έτσι έκανα κι εγώ» είπε η παίκτρια του Big Brother.

Όλες οι ειδήσεις

Glenn Close: Στην Αθήνα η διάσημη ηθοποιός για τα γυρίσματα της σειράς «Τεχεράνη»

Sharon Stone: Διασωληνωμένος ο ανιψιός της ηθοποιού - «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα»

Anya Taylor Joy: Η σταρ του Queen's Gambit ζούσε με αναψυκτικά διαίτης, τσιγάρα και καφέ

50 Χρόνια Μανώλης Μητσιάς - Μισός αιώνας με τραγούδια και ιστορίες

παίκτεςΆννα Μαρία ΨυχαράκηριάλιτιΓρηγόρης ΓκουντάραςBig Brother