Τηλεόραση|07.10.2021 13:32

Θέμης Γεωργαντάς: «Το After Dark μετακόμισε στο OPEN και είμαι πολύ χαρούμενος»

Newsroom

Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλάει για το «After Dark» στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», που μετακόμισε στο OPEN, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το βασικό συστατικό της εκπομπής του είναι η χαλαρή διάθεση. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το εξομολογητήριο είναι το σήμα κατατεθέν της εκπομπής. Αν έμπαινα εγώ, θ' απαντούσα σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έτρωγα βροντή. Αν κάτσει η Ναταλία Γερμανού θα ένιωσα οικειότητα, επειδή τη γνωρίζω πολλά χρόνια και εννοείται ότι θα έρθει καλεσμένη» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντά αποκάλυψε ότι «το After Dark θ' ανοίξει λίγο παραπάνω και θα έρθουν πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως πολιτικοί», ενώ για τον φετινό τηλεοπτικό ανταγωνισμό, σχολίασε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον ανταγωνισμό. Ο κόσμος έχει το τηλεκοντρόλ και αποφασίζει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει από κάθε τηλεοπτική χρονιά. Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες στην Ελλάδα και κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις».

Όλες οι ειδήσεις

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επέλαση του James Bond και μια τολμηρή ταινία πάνω στην έννοια του χυδαίου από τον Ράντου Ζούντε

Naomi Campbell: Αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού - H ανάρτηση στο Instagram

Expendables 4: Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη - Στα 19 εκατομμύρια ευρώ η αξία της παραγωγής

t.A.T.u.: Οι Ρωσίδες Lena Katina και Julia Volkova επιστρέφουν με νέα τραγούδια

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό – Η Δανάη λιβάνισε τη Μελέτη

OPENΝαταλία ΓερμανούAfter DarkΘέμης Γεωργαντάς