Τηλεόραση|15.10.2021 15:49

Ο Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήταν ατυχής κατάληξη»

Newsroom

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (15/10) στο OPEN σχολιάστηκαν οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου. «Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής κατάληξη.

Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι υπέροχο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Κρατερός Κατσούλης: Με την Κατερίνα δε χωρίσαμε για την εκπομπή

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Έπειτα από δέκα χρόνια γάμου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

«Είναι τρελός ο άνθρωπος. Ο Κρατερός είναι ιδιαίτερος άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω πολύ, άσχετα αν είναι διαφορετικός από μένα. Αυτό που μας συνέβη, συνέβη παρά πολύ γρήγορα αλλά και πάρα πολύ φυσικά. Είναι μια τρέλα την οποία την υποστηρίζω και είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτή μου την επιλογή» είχε δηλώσει παλαιότερα η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό «You», ενώ πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ είπε: «Ο Κρατερός θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας και θα είμαστε πάντα οικογένεια».

Όλες οι ειδήσεις

Εβελίνα Παπούλια: Το σοκ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και η παιδική φίλη Τζένη Μπαλατσινού

Adele: Σαρώνει το νέο της τραγούδι «Easy on me» - Εκατομμύρια views και μία εξομολόγηση για τον χωρισμό

Θλίψη στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler

Βλάσσης Μπονάτσος: Πριν από 17 χρόνια έφυγε από τη ζωή - Φάρσες, Απαράδεκτοι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε την ασθένειά της - «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση»

Κρατερός ΚατσούληςΚατερίνα Καραβάτουδιαζύγιο