Τηλεόραση|20.10.2021 21:09

Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2 - Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Newsroom

Τη νέα σεζόν, η ΕΡΤ2 έρχεται με πολλές νέες εκπομπές και με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να παρουσιάσει μια πολύ φρέσκια εικόνα. Δημιουργεί την εναλλακτική επιλογή για πιο νεανικά κοινά, τα οποία αναζητούν διαφορετικά προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση.

Καθημερινά, μετά την πρωινή παιδική ζώνη θα υπάρχουν εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος ελληνικής και ξένης παραγωγής, ενώ θα ακολουθεί μια ζώνη με επιλεγμένα ξένα ντοκιμαντέρ (ταξιδιωτικά, τέχνης, lifestyle, επιστήμης). Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι νέες παραγωγές της ΕΡΤ2 για τη φετινή σεζόν. 

H Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 19:00.

«Οι Ιστορίες Όμορφης Ζωής με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται για να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τα Σαββατοκύριακά μας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, αφιερωμένο σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή… πιο όμορφη, με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία» αναφέρει η ανακοίνωση. 

T

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα για το «Ανοιχτά» με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση - Οι σημειώσεις του Καρβέλα

Νίκος Μπάρκουλης: Το bullying λόγω του πατέρα του και η ασθένεια που τον ταλαιπώρησε

Ενοχλημένη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, είναι μυθεύματα»

Tiffany Trump: Ετοιμάζει γάμο… αλά ελληνικά στη Μύκονο

εκπομπήΚάτια ΖυγούληΕΡΤ2