Τηλεόραση|27.12.2021 09:39

Survivor 5: «Λύγισε» ο Θανάσης Μπέλλος μετά από το τσίμπημα τεράστιας σφήκας - Πρώτος υποψήφιος ο Βαλάντης

Newsroom

Το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 5» επέστρεψε στις οθόνες το βράδυ της Κυριακής (26/12) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι 24 παίκτες «έκαναν απόβαση» στον Άγιο Δομίνικο. Στην πρεμιέρα του «Survivor» πήραμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες. Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του «Survivor» θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ!

Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν. Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δεν θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε το βράδυ της Κυριακής, αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους, φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές.

Σφήκα τσίμπησε τον Θανάση Μπέλλο - «Δεν έχω δει τέτοιο έντομο στην Ελλάδα»

Ο 54χρονος προπονητής ποδοσφαίρου από την ομάδα των Μαχητών δεν έκρυψε τη δυσκολία να διαχειριστεί την απόσταση με την οικογένειά του. «Το περίμενα πολύ διαφορετικό το πρώτο βράδυ, αλλά πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Δεν με δυσκόλεψε ούτε το κρύο, ούτε η πείνα. Με δυσκόλεψε ότι έβαλα σκέψεις στο μυαλό μου που με έφτασαν σε ένα σημείο να… Δεν έχω λείψει ποτέ από το σπίτι μου και από τα παιδιά μου και από τη γυναίκα μου… Ένιωσα ότι είμαι πολύ μακριά τους και αυτή η απόσταση… Δεν ένιωθα ότι έτσι παρέχω ασφάλεια στα παιδιά μου, ίσως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος.

«Μου βγήκε αυτό και νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί στη ζωή μου δεν κλαίω ποτέ, δεν το είχα αισθανθεί ποτέ αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα», συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών για το νέο Survivor.

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, ο παίκτης των Μαχητών είχε βιώσει ακόμη μία δύσκολη εμπειρία, αφού δέχθηκε επίθεση από μία ... εξωτική σφήκα στην παραλία, με αποτέλεσμα αφενός να σφαδάζει από τον πόνο και αφετέρου να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις του. 

Μάλιστα, η σφήκα τον τσίμπησε ακριβώς πάνω στο βλέφαρο, αλλά και στα χέρια, ωστόσο όπως αποκάλυψε του έκαναν τις απαραίτητες ενέσεις και συνήλθε. «Ήταν κόκκινη. Δεν έχω δει τέτοιο έντομο στην Ελλάδα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και αφιλόξενο το περιβάλλον εδώ, θέλει πολλή προσοχή» είπε ο συμπαίκτης του Γιάννης Τσολάκης για την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με την παραλία του Αγιου Δομίνικου και το ριάλιτι επιβίωσης.

Υποψήφιος ο Βαλάντης: «Το περίμενα, ίσως είδαν κάτι σε μένα οι συμπαίκτες μου»

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού τον πρώτο λόγο - δυστυχώς - είχαν οι Διάσημοι οι οποίοι ηττήθηκαν για έναν μόλις πόντο στο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα μέλος της ομάδας τους. Ο πρώτος Διάσημος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως έδειξαν οι συμπαίκτες του στο Survivor, είναι ο Βαλάντης. Νωρίτερα ο Βαλάντης «κάρφωσε» τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου. Αφορμή στάθηκε η πιο ηγετική παρουσία που είχε ο νεαρός ηθοποιός ως προς το χτίσιμο της στέγης. Ειδικότερα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να γίνουν τα πράγματα πολύ πολύ γρήγορα νομίζω πως είναι από την πλευρά του Γιάννη. Έχει πανικοβληθεί και το καταλαβαίνω αυτό, προσπαθεί μες στον πανικό του να μιλάει συνεχώς». Στο συμβούλιο ο Βαλάντης είπε ότι περίμενε να τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του για αποχώρηση: «Το περίμενα, ίσως είδαν κάτι σε μένα οι συμπαίκτες μου» είπε ο Βαλάντης.

αποχώρησηSurvivor 5ΒαλάντηςριάλιτιSurvivorΓιώργος Λιανός