Τηλεόραση|29.01.2022 09:35

Dancing With The Stars: Νικήτρια η Τζώρτζια Γεωργίου - Συγκίνησε ο Στέφανος Δημουλάς με μία χορογραφία έκπληξη

Newsroom

Ο τελικός του «Dancing With The Stars» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/1) με την λαμπερή Βίκυ Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης και μαζί της - όπως κάθε φορά - στο star lounge τον Λάμπρο Φισφή. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, αλλά και την πρόοδο των ζευγαριών.

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή.

Στον μεγάλο τελικό το κοινό ήταν εκείνο που με τη θετική του ψήφο ανέδειξε τον μεγάλο νικητή μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κλήθηκε να ανακοινώσει το ζευγάρι της κορυφής, και αυτό δεν ήταν άλλο από τη Τζώρτζια Γεωργίου και τον παρτενέρ της Αλέξανδρο Μπαχάριεφ!

 

Τζώρτζια Γεωργίου - Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του DWTS

Η 31χρονη σήμερα Τζώρτζια ξεκίνησε από τα επίσημα καλλιστεία της πατρίδας της, της Κύπρου, όπου κατέκτησε το στέμμα της αναπληρωματικής Μις Κύπρου, ενώ έχει και πτυχίο στην ψυχολογία. Μας συστήθηκε μέσα από την «Ελληνοφρένεια», συνέχισε με την παρουσία της στην εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ αργότερα συμμετείχε ενεργά στην εκπομπή «Ooh la la!» με παρουσιάστρια τη Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ. Ύστερα έγινε αναπόσπαστο μέλος του πάνελ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ενώ φέτος συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

 

Συγκίνησε ο Στέφανος Δημουλάς με την χορογραφία και το μήνυμά του

Μια υπέροχη χορογραφία στο παρκέ του τελικού του DWTS ερμήνευσε ο χορογράφος και κριτής του σόου Στέφανος Δημουλάς. Η χορογραφία ήταν εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου και εκτελεσμένη με νεοκλασικό χορό.

Μαγνητίζοντας τα βλέμματα τόσο της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής του DWTS όσο και των τηλεθεατών, ο Στέφανος Δημουλάς θέλησε να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή αφιέρωση αμέσως μετά το τέλος της χορογραφίας. «Μετά από αυτό τον χορό που κάναμε δυο άντρες μαζί, είναι η κατάλληλη ώρα να πω πως το DWTS μού έχει μάθει τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί μια κοινωνία μας σταματάει από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια με δυο πανδημίες που μας χτύπησαν, το AIDS και τον κορονοϊό».

 

«Άνθρωποι έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούσαν δίπλα τους. Για αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα λάθος, κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο χορογράφος και κριτής του DWTS.

«Ουφ με πέθανες… Όποιος κυνηγάει τα όνειρα του βγαίνει πρωταθλητής, χορευτής, νικητής»  είπε με τη σειρά της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου με βαθιά συγκίνηση.

 

Νίκος Κοκλώνης: Δεν άντεξε και σηκώθηκε να τραγουδήσει με την Μπέσσυ Αργυράκη!

Ο παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media Νίκος Κοκλώνης μετά την παρουσία του στο The 2Νight Show της Τρίτης έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο φινάλε του σόου DWTS  και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως «δεν υπάρχει πέτρα που να μην κρύβεται από κάτω ο Κοκλώνης». Μερικοί μάλιστα συνηθισμένοι στα μεγάλα δώρα που χάριζε στο J2US άρχισαν να ζητούν giveaway με κινητά!

Μαζί με την αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη,  ερμήνευσαν την γνωστή επιτυχία «Κορμί και αλάτι» αποσπώντας ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Βίκυ Καγιάτελικόςνικήτριαχορόςειδήσεις τώραDancing With The StarsStar TV