Γιώργος Παπαδάκης: Οργισμένος με τηλεθεατή - Θα σου κόψω τα χέρια
NewsroomΈξω από τα ρούχα του βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης με μήνυμα που του έστειλε ένας τηλεθεατής και στο οποίο αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στην οικογένεια του παρουσιαστή.
Ο Γιώργος Παπαδάκης μόλις διάβασε το μήνυμα βγήκε εκτός εαυτού και τόνισε πως θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα δε δίστασε να αναφέρει on air το όνομα του τηλεθεατή που του έστειλε το μήνυμα.
Έτσι λοιπόν, πήρε το λόγο και είπε: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και αμα θες κάνε μου… Τον Α.Λ., ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε. Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
Δείτε το απόσπασμα στο 00:40 του βίντεο
- Τραμπ και Σι «ξαναγράφουν» τη σχέση τους: Σταθερότητα και «ανοιχτές πόρτες», αρκεί να μην γίνει λάθος με την Ταϊβάν
- Ηλιούπολη: Μάχη δίνει στη ΜΕΘ η 17χρονη - Τι ερευνούν οι Αρχές
- Περιστέρι: Σε 27 τ.μ. με σκουπίδια ζούσαν τα έξι παιδιά - Είχαν γίνει και άλλες καταγγελίες
- Απόψε ο Β΄ Ημιτελικός της Eurovision 2026 - Η εμφάνιση της Κύπρου και οι χώρες που φαίνεται να προκρίνονται