Τηλεόραση|22.02.2022 19:41

Νεοκλασικά: Ο Alpha παρουσιάζει κλασικές ιστορίες αλλιώς - Κάθε εβδομάδα μία ταινία με νέα ματιά

Newsroom

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», με νέους πρωταγωνιστές και πολλές εκπλήξεις. Κάθε εβδομάδα και μια γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο.

Οι γνωστοί και λατρεμένοι ήρωες, που μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά, χαρίζοντάς μας απλόχερα το γέλιο, ζωντανεύουν και τους συναντάμε ξανά εν έτει 2022. Οι Παρασκευές στον Alpha αλλάζουν και γίνονται «Νεοκλασικές». 

Η αξέχαστη θεατρική παράσταση των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη μέσα από τη μίνι σειρά «Τα Νεοκλασικά», σε σενάριο Ζωής Κοΐβαρη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Οι Κρατερός Κατσούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Χάρης Μαυρουδής, Νίκος Ορφανός και Ηρώ Πεκτέση που πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, στην κωμωδία, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το έργο, τους ρόλους τους και τη συνεργασία τους.  

Κεντρικό πρόσωπο της κωμωδίας είναι ο Αποστόλης, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής εξόρμησης με την ερωμένη του Λόλα, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του Πόπη. Η Πόπη έχει μάθει τις ερωτικές του περιπέτειες και αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Τα όσα ακολουθούν είναι απλά ξεκαρδιστικά.     

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνστεί στα «Νεοκλασικά»

H κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα του «Φίλου μου του Λευτεράκη», μιας από τις αξέχαστες κωμωδίες που θα δούμε στον Alpha και υπογράφουν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά υπό τη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Αθερίδη. Η Ευαγγελία Συριοπούλου που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, μίλησε στην εκπομπή για το ρόλο της Ρένας που ενσαρκώνει.

Η Ρένα είναι μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα και είναι ερωτευμένη με τον Θόδωρο (Θοδωρή Αθερίδη). Ο τελευταίος είναι παντρεμένος με τη Φώφη (Φαίη Ξυλά) αλλά επί τρία χρόνια της υπόσχεται ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί της.

Θοδωρής Αθερίδηςειδήσεις τώραΚρατερός ΚατσούληςAlphaηθοποιόςΧάρης Ρώμας