Τηλεόραση|28.02.2022 17:45

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή και ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)
(Instagram sasmos_alphatv)

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όλα μπορούν ν' ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Μαθιός τελευταία στιγμή γλιτώνει από τα όπλα των Βρουλάκηδων που τον σημαδεύουν. Ενώ η Θοδώρα παίρνει απόφασή να κρατήσει το μωρο. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Αστέρη. Φυσικά, δεν είναι σε θέση να του αποκαλύψει κάτι τέτοιο, γιατί η αγάπη της έχει μετατραπεί σε άσβεστο μίσος.

Σύμφωνα με τα spoiler, μπορεί ο Αστέρης να πήρε όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη, αλλά η Σεμίνα γνωρίζει πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα και αποφασίζει να επιστρέψει στην Κρήτη, για να μιλήσει… Στα επόμενα επεισόδια, η Σεμίνα ομολογεί όσα είδε εκείνη την φρικτή μέρα, στα χωράφια των Βρουλάκηδων. Αναφέρει τον καβγά, αναφέρει πως πρώτος ο Πέτρος έβγαλε το όπλο του, τονίζει πως ο Αστέρης θέλησε απλώς να αμυνθεί και πως κανένας τους δεν ήθελε να χυθεί αίμα.

Επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός»

Δευτέρα 28/02 - Επεισόδιο 73

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο.

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Την ώρα που από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση…

Τρίτη 01/03 - Επεισόδιο 74

Ο Μαθιός συνεχίζει να είναι εξαγριωμένος με τους Βρουλάκηδες και στήνει μόνος του ένα παράτολμο σχέδιο και να τους επιτεθεί. Η αγωνία της Καλλιόπης μεγαλώνει γιατί δεν θέλει να χάσει και το δεύτερο της γιο από κοντά της, ενώ η Βασιλική φαίνεται πως θα έχει τον τελικό λόγο.

Τετάρτη 02/03 - Επεισόδιο 75

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει τις ισορροπίες στο χωριό. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει περισσότερα απ’όσα νόμιζε. Με τη βοήθεια της Άσπας και η Αργυρώ έχει φτάσει μία ανάσα από το στόχο της.

Πέμπτη 03/02 - Επεισόδιο 76

Η συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός. Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μία αναπάντεχη τροπή. Η κρίση του γάμου της Σοφίας και του Τάσου αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια, ενώ η Κλαίρη (Ευθαλία Παπακώστα) ξυπνάει τους εφιάλτες του Μανόλη.

Σασμόςεπεισόδιαειδήσεις τώραΚρήτηΒεντέταΟρφέας ΑυγουστίδηςΜαρία Τζομπανάκη