Τηλεόραση|08.04.2022 18:50

Πρόβατα εναντίον λύκων 2 - Κλέφτες και απατεώνες: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN

Newsroom

Σάββατο βράδυ και στο OPEN θα δούμε δύο απολαυστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. «Πρόβατα εναντίον λύκων 2» αλλά και «Κλέφτες και απατεώνες» έρχονται στο #OpenMyCinema και υπόσχονται ένα Σαββατόβραδο γεμάτο γέλιο, δράση και περιπέτεια που κόβει την ανάσα.

Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 21:15 θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, «Πρόβατα εναντίον λύκων 2», σε σκηνοθεσία του Βλάντιμιρ Νικολάγεφ. Το σίκουελ της ομώνυμης επιτυχημένης ταινίας του 2016 που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. 

Το χωριό των λύκων και των προβάτων ζει μια ήσυχη και ειρηνική ζωή μέχρι τη στιγμή που δύο επισκέπτες κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους - μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Ο ερχομός τους όμως θα απειλήσει τη συνοχή του χωριού και ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της φυλής, θα πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν, για να αντιμετωπίσουν το μέλλον ενωμένοι, κάτι που όμως δεν μπορεί ακόμα να εγγυηθεί κανείς.

Στις φωνές ελληνικής μεταγλώττισης είναι οι: Πάνος Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Κουνέλας, Νεφέλη Κυριακίδη και Ηδύλη Κυριακίδη.

Αμέσως μετά, στις 23:00, το αστυνομικό δράμα «Κλέφτες και απατεώνες» καθηλώνει και ανεβάζει την αδρεναλίνη και την αγωνία στα ύψη. Ο Άιβαν είναι ένας κλέφτης, που ειδικεύεται στην απαλλοτρίωση έργων τέχνης από την ελίτ του Λος Άτζελες. Υποχείριο ενός αρχηγού του υποκόσμου, προσπαθεί τώρα να βρει το τέλειο κόλπο ώστε να ξεφύγει και να αλλάξει ζωή. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Έλις, μια νέα και φιλόδοξη ηθοποιός, που όμως είναι πνιγμένη στα χρέη. Μαζί καλούνται τώρα να βρουν το τέλειο κόλπο για να ξεφύγουν από την παγίδα που έχουν ρίξει τον εαυτό τους.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ματ Άσελτον και πρωταγωνιστούν οι Τέο Τζέιμς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Φρεντ Μέλαμεντ και Έβαν Χάντλερ. Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο #OpenMyCinema!

Έμιλι Ραταϊκόφσκιειδήσεις τώραOPEN