Τηλεόραση|12.07.2022 21:53

ΑΝΤ1: Έρχονται νέες σειρές με «δυνατούς» ηθοποιούς - Πότε κάνει πρεμιέρα η «Μάγισσα» των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη

Άγγελος Γεραιουδάκης

Νέες σειρές που θα συναρπάσουν το κοινό, υπόσχονται οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία, παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό νέα προγράμματα μαζί με παλιά αγαπημένα που παραμένουν. Και τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να κάνει και πάλι σημαντικές τομές στην ελληνική τηλεόραση, όπως έκανε και στο παρελθόν» υπογράμμισε ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ANT1 στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7).

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, το γέλιο παίρνει… μετάθεση σ' ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί… «Εκτός Υπηρεσίας». Το νήμα της καινούριας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «υφαίνουν» ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού… Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι! Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων: Πάνος Βλάχος, Άνδρη Θεοδότου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκος Ορφανός. Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Το φθινόπωρο, επίσης, θα κάνει πρεμιέρα το «Ποιος Παπαδόπουλος;», για ν' αναστατώσει τις ζωές δύο οικογενειών. Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα συγκατοικήσουν αναγκαστικά και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου. Εξαιτίας μίας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια.

Δεκαέξι χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους. Πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων; Το απολαυστικό σενάριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ οι ήρωες «ακροβατούν» μεταξύ κωμικών καταστάσεων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Νέα δραματική αστυνομική σειρά 

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο ΑΝΤ1 θα μας γνωρίσει μία νέα πρωταγωνίστρια, μέσα από την καινούργια δραματική σειρά «Οι Παγιδευμένοι». Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ρόλους, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το καστ συμπληρώνει και ο Πέτρος Λαγούτης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη και την απόδοση σεναρίου η Σωτηρία Ψευτούδη.

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Καθυστερεί η «Μάγισσα»

Με το πρώτο τους κιόλας πέταγμα, οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν τους τηλεθεατές και έγιναν σημείο αναφοράς για την ελληνική μυθοπλασία. Η δυνατή πλοκή του σεναρίου, η κινηματογραφική ματιά της σκηνοθεσίας, οι ερμηνείες των ηθοποιών και η αισθητική της παραγωγής έχτισαν τον μύθο μιας σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι, λοιπόν, μετά το τέλος της καθημερινής σειράς εποχής, μία νέα παραγωγή έρχεται στο ΑΝΤ1 από τους δημιουργούς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Στον κεντρικό ρόλο θα δούμε, όπως όλα δείχνουν, την Έλλη Τρίγγου, ενώ θα την πλαισιώνουν ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός. Η «Μάγισσα», όπως θα λέγεται η σειρά, θα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτη με έντονο μυστήριο, σασπένς και ξόρκια, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023, μετά το τέλος του Μουντιάλ που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.  

Κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Μία σειρά για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Η «Σμύρνη Mου Αγαπημένη» γίνεται μίνι σειρά στο ANT1+ 

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μίνι σειρά, με τίτλο «Σμύρνη Mου Αγαπημένη», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman, τα τέσσερα επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών είναι εμπλουτισμένα με αποκλειστικό έξτρα υλικό και σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πυρπόληση της Σμύρνης και τη Μικρασιατική Καταστροφή, το ΑΝΤ1+ απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της μίνι σειράς, δίνοντας στους συνδρομητές του την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα γεγονότα της εποχής. Με πρωταγωνιστές τους Μιμη Ντενιση, Λεωνιδα Κακουρη, Burak Hakki, Κρατερο Κατσουλη, Ταμιλλα Κουλιεβα, Κατερινα Γερονικολου, γυρίσματα σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, σύγχρονα ψηφιακά εφέ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, η «Σμύρνη Mου Αγαπημένη» αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα της προσφυγιάς και μας υπενθυμίζει ότι η τραγικότητα του πολέμου παραμένει, πιο επίκαιρη παρά ποτέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομικό θρίλερ στην Ευρώπη: Σε ιστορικά χαμηλά το ευρώ έναντι του δολαρίου - Έχασε 12% της αξίας του από τον Ιανουάριο

Σάλος με απαράδεκτο βίντεο του Βερναρδάκη: Αποκαλεί την Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Αποκάλυψη BBC: Οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες εκτελούσαν αμάχους και αιχμαλώτους στο Αφγανιστάν - Το μοτίβο που διακρίνεται στις αναφορές

Έξαλλοι οι χρήστες του YouTube: Κατέβηκαν βίντεο από το κανάλι «Lofi Girl» με 800 εκατ. προβολές μετά από ψευδείς αναφορές

Πυγμαλίων Δαδακαρίδηςειδήσεις τώραΛευτέρης ΧαρίτοςμυθοπλασίαΠάνος ΒλάχοςΜιχάλης ΛεβεντογιάννηςΆγριες μέλισσεςΜελίνα ΤσαμπάνηΜαριάννα ΤουμασάτουΑΝΤ1