Τηλεόραση|09.08.2022 15:18

Δούκισσα Νομικού: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε αυτή την εκπομπή θα είναι παρουσιάστρια

Newsroom

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή. Το πρωί της Τρίτης (9/8), η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» του ΑΝΤ1 «ανακοίνωσε» την επιστροφή της παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, ανέφερε: «Η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα».

Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου που θα επισημοποιεί τη συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Μαζί της, θα είναι πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία. Μέχρι στιγμής, ονόματα που ακούγονται έντονα ότι θα βρίσκονται δίπλα της είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Νίκος Παρτσώλης. Στην αρχισυνταξία θα είναι η Ελεάνα Τρυφίδου. 

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Θυμίζουμε πως με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ πριν από ένα χρόνο. Μετά το φινάλε της εκπομπής «Super Makeover», η οποία έκανε πρεμιέρα στην αρχή του 2021, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι έτοιμη ν' ανακαλύψει νέα τηλεοπτικά μονοπάτια.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι. Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3,5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω "Πάμε γι’ άλλα". Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’ αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει, αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δούκισσα Νομικούειδήσεις τώραπαρουσιάστριαΓιώργος ΛιάγκαςANT1