Τηλεόραση|12.08.2022 11:32

Χρυσόστομος Τσούφης: «Να ευχαριστήσουμε τη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει και θα κάνουμε 11 μήνες διακοπές»

Newsroom

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Newsroom» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής (12/8). Οι δύο παρουσιαστές, Σταύρος Ιωαννίδης και Χρυσόστομος Τσούφης, αφού καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό, σχολίασαν την έλευση της Φαίης Σκορδά στο ανανεωμένο πρόγραμμα του τηλεοπτικού τους σταθμού.

«Θα τα δούμε όλα εδώ τις επόμενες δύο ώρες στην τελευταία μας εκπομπή» είπε, αρχικά, ο Χρυσόστομος Τσούφης, με τον Σταύρο Ιωαννίδη να συνεχίζει με χιούμορ: «Πάρα πολύ ωραία! Θα κάνουμε, όπως έλεγαν και τα παιδιά πριν, 11 μήνες διακοπές». 

«Ναι, να ευχαριστήσουμε τη Φαίη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει για να κάνουμε εμείς 11 μήνες διακοπές» πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο Χρυσόστομος Τσούφης, ενώ ο Σταύρος Ιωαννίδης κατέληξε: «Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι».

Η Φαίη Σκορδά θ' αναλάβει τη ζώνη 10:00 - 12:00 του ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια καθαρά ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή, όπως η ίδια επιθυμεί όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τηλεόραση. Μαζί της, θα είναι πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία. Μέχρι στιγμής, δύο ονόματα που ακούγονται έντονα ότι θα βρίσκονται δίπλα της είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου, η Έλενα Χριστοπούλου και ο επί χρόνια φίλος της και συνεργάτης Νίκος Παρτσώλης.

Η αμοιβή της, όπως φημολογείται, θα είναι μεγαλύτερη του ΑΝΤ1. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα έχει σημαντικό ποσοστό επί των εμπορικών που θα φέρει η ίδια στον σταθμό και μεγάλη ευχέρεια στην επιλογή των συνεργατών της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣΚΑΪΦαίη Σκορδάεκπομπή