Τηλεόραση|17.08.2022 10:00

Ποιος είναι Πρωινιάτικα: Το καλύτερο τρέιλερ της σεζόν κυκλοφόρησε από την Μπέττυ Μαγγίρα

Newsroom

Έπειτα από μία επιτυχημένη αλλά απαιτητική τηλεοπτική χρονιά η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα επιστρέφει δυναμικά. Το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN είναι μια εκπομπή γεμάτη καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία αλλά και μια εκπομπή με όλα τα τηλεοπτικά νέα και τα τελευταία gossip της showbiz. Μια διαφορετική ματιά στα social media με ό,τι πιο καυτό και καινούργιο κυκλοφορεί. Φρέσκα πρόσωπα, λαμπερούς καλεσμένους, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Στο τρέιλερ παρακολουθούμε την Μπέττυ Μαγγίρα να περνά από ανάκριση παλιούς και νέους συνεργάτες της, αφαιρώντας τις κουκούλες που, αρχικά, καλύπτουν τα πρόσωπα τους. Μαζί της, φέτος θα βρίσκονται η Μαρία Αντωνά, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος, η Αθηνά Αφαλίδου ενώ οι νέες προσθήκες της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Νίκος Καρβέλας που υπόσχεται ένα μαγειρικό ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γεύσεις. «Τους θέλω όλους! Φορτώστε τους» λέει με αποφασιστικότητα η ίδια στο βίντεο. 

Η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 09:50 και κάθε πρωί στο OPEN.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπέττυ Μαγγίρατρέιλερειδήσεις τώραπρεμιέραΠοιος είναι ΠρωινιάτικαOPEN