Τηλεόραση|26.08.2022 11:18

Φαίη Σκορδά: Έτσι την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στα γραφεία του ΣΚΑΪ

Newsroom

Η Φαίη Σκορδά, η οποία σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα σε νέα τηλεοπτική στέγη, καθώς αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 τον περασμένο Ιούλιο, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της νέας της εκπομπής στο ΣΚΑΪ και οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την καινούργια της ομάδα η οποία αποτελείται από παλιούς και νέους συνεργάτες.

Αρχισυντάκτρια στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή θα είναι η Ελεάνα Τρυφίδου, ενώ μαζί της θα βρίσκεται ο Νίκος Παρτσώλης, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Νίκη Λεμονή, η Ελένη Μουστάκη, ο Χρήστος Λυσσέας, ο Άρης Λιαπάτης, η Κατερίνα Νινιού, ο Άγγελος Βουράκης και ο Θεοδόσης Πάνου. Οι δύο τελευταίοι θα είναι υπεύθυνοι για την κάλυψη της επικαιρότητας.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται στο πάνελ η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Φωτοπούλου και η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία αναλαμβάνει και το κομμάτι του «Love Island», το οποίο θα παρουσιάζει η συνεργάτιδά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά είχε μια συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά στα γραφεία του καναλιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, τα γραφεία τους είναι δίπλα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» υποδέχθηκε τη Φαίη με χαμόγελο και αρκετά ανεβασμένη διάθεση, ενώ εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία να του συστήσει τους συνεργάτες της.

 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος ΜουτσινάςεκπομπήΣΚΑΪΦαίη Σκορδάειδήσεις τώρα