Τηλεόραση|29.08.2022 17:55

Στούντιο 4: Πρεμιέρα έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Newsroom

Πρεμιέρα έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με την εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Δευτέρας (29/8), σε ανανεωμένο πλατό.

«Καλησπέρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κατακαλόκαιρο σήμερα, μια που έφερες την πετσέτα και την τίναξες στην άκρη με την άμμο και μια που ήρθαμε. Μας λείψατε. Δύο πράγματα δεν πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι. Όσες μέρες και να πας διακοπές είναι πάντα λίγες. Σαν χθες μου φαίνεται που φύγαμε. Το άλλο είναι να μην κάνεις ποτέ δίαιτα στις διακοπές. Είναι ένας αγώνας με τη διατροφή που σίγουρα θα χάσεις» είπε χιουμοριστικά στην έναρξη της εκπομπής ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Εγώ ακόμα στα πλυντήρια είμαι! Ξέρεις πόσες φορές ξεκίνησα δίαιτα μέσα στο καλοκαίρι; Έχουμε πάρα πολλά θέματα, καινούργια τραγούδια, καλεσμένους. Θα περάσουμε μια φανταστική σεζόν φέτος» σχολίασε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ανανεωμένο, ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατά συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16:00 ως τις 19:00, αυτή τη χρονιά διευρυμένο κατά μία ώρα.

Χαλαρές συζητήσεις, όμορφη παρέα, ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους, νέες τάσεις, πολιτισμός, κουβέντες που μας εμπνέουν, θετική ματιά απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους συνθέτουν και φέτος το περιεχόμενο της εκπομπής.

πρεμιέραΕΡΤ1Θανάσης Αναγνωστόπουλοςειδήσεις τώραΝάνσυ Ζαμπέτογλου