Τηλεόραση|12.09.2022 07:20

Φαίη Σκορδά: Ο αγιασμός στο πλατό και το εξώδικο στη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ πριν από την πρεμιέρα

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» έχει ήδη ξεκινήσει. Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις. Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «Πρωινό μας» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη θα δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.

Λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική επιστροφή της, λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής (11/9), η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της βρέθηκαν στο στούντιο της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ για να κάνουν αγιασμό. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Να έχουμε μια ευλογημένη χρονιά» έγραψε στη πάνω στη φωτογραφία, δίνοντας παράλληλα μια μικρή γεύση από το νέο της πλατό.

Εξώδικο στην εκπομπή της λίγο πριν την πρεμιέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ και στο «Πρωινό μας», καθώς δεν θέλει ν' αναφερθεί το όνομά του αλλά και να γίνει αναφορά στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εξώδικοπαρουσιάστριαΦαίη ΣκορδάΣΚΑΪειδήσεις τώρα