Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα
NewsroomΗ πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο. Λίγο πριν από την πρεμιέρα, μπαίνουμε στον κόσμο του δημιουργού, περνάμε πίσω από τις κάμερες και παρακολουθούμε στιγμές από την προετοιμασία αυτής της μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής.
Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το θέατρο Παλλάς, δύο από τις τοποθεσίες όπου ζωντανεύει η ιστορία του «Maestro», αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα της σειράς αλλά και τη δεξιοτεχνία και την αφηγηματική ικανότητα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
H υπόθεση
O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βλέπουμε τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργο Μπινιάρη.
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο