Τηλεόραση|17.09.2022 16:15

Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλουμε να είμαστε παρέα» - Έκανε πρεμιέρα με το «Γεια σου»

Newsroom

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9), η Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Ντυμένη στα μωβ και με εμφανές το άγχος, η παρουσιάστρια εξήγησε πώς διάλεξαν τον συγκεκριμένο τίτλο για την εκπομπή.  

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας» είπε, αρχικά. «Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το "Γεια σου" ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά» πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια σύστησε τους συνεργάτες της με ένα βίντεο. Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο. Μαζί με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Θέμη Καίσαρη θα ασχολούνται με όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση, στο δρόμο, όσα συζητάμε με τους φίλους μας, όσα ονειρευόμαστε καλωσορίζοντας με ένα έξυπνο, συναισθηματικό, οικείο και χαρούμενο «γεια σου» τη νέα παρέα του σαββατοκύριακου, που θα γίνει συνήθεια.

Αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ειδήσεις που εκπλήσσουν και πρόσωπα που θα απολαύσουμε σε… #GeiaSou συνεντεύξεις υπόσχονται ένα χαλαρό και ανατρεπτικά fun τόνο στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, όπως τα σχεδιάζει η Μαρία με την ομάδα της. Εξίσου #GeiaSou τύποι, οι έμπειροι δημοσιογράφοι Τάσος Μπιμπισίδης και Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ενώ το δικό της αποτύπωμα θα αφήνει η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Ρουμπής και την αρχισυνταξία η Χριστιάννα Μπαξεβάνη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρεμιέραΣΚΑΪΜαρία Μπακοδήμου