Τηλεόραση|24.09.2022 12:54

Τέλος από το «Πρωινό» η Δούκισσα Νομικού - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Newsroom

Παρελθόν από το «Πρωινό» φαίνεται πως αποτελεί η Δούκισσα Νομικού. Η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε από την εκπομπή το πρωί της Παρασκευής, και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τότε άρχισαν οι φήμες για την απομάκρυνσή της. «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια του. 

Ωστόσο, την απόφαση φαίνεται πώς πήρε η ίδια, αφού δεν αισθάνθηκε ότι είχε τη στήριξη που θα ήθελε από την εκπομπή και την ομάδα, ενώ η χαμηλή τηλεθέαση από την ώρα που εμφανιζόταν η Δούκισσα δημιούργησε αρνητικό κλίμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η Δούκισσα Νομικού ήρθε σε σύγκρουση με τον παρουσιαστή την Πέμπτη και πριν από το ξεκίνημα της εκπομπής, εξέφρασε την επιθυμία της να αποδεσμευτεί οριστικά. Η Δούκισσα Νομικού παραιτήθηκε την Πέμπτη λίγο μετά την αστρολογική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα, ενώ μάλιστα δεν έκρυψε την συναισθηματική φόρτισή της από τον φακό. Μάλιστα, η αστρολόγος προέβλεψε την αποχώρησή της στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γίνονται διαπραγματεύσεις, μεταξύ της Δούκισσας Νομικού και του σταθμού ώστε να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην εκπομπή. Εκείνη έχει θέσει κάποιους όρους και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.  Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία τους καθώς επίσης αν τη Δευτέρα θα είναι παρούσα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να αλλάξει τη δομή της εκπομπής, αφού θέλει το ενημερωτικό στοιχείο να αποτελεί σημαντικό μέρος της. Σχετικά με το ποιες είναι οι επιλογές για τη διαδοχή της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, η μία εναλλακτική είναι να αναλάβει το lifestyle κομμάτι η Φωτεινή Πετρογιάννη που βρίσκεται ήδη στο πάνελ κι έχει μακροχρόνια συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη, ενώ η μαγειρική κι η αστρολογία θα μείνουν ως έχουν.

Ουγγαρέζος: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν το βάζει κάτω, είναι σκυλί»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε τη νέα πορεία του Γιώργου Λιάγκα αλλά και τις φήμες για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Όπως είπε: «Δεν γνωρίζω τι έγινε στο Πρωινό, μόνο το διάβασα, δεν θα έμπαινα σε ξένα χωράφια ούτως ή άλλως. Δεν έχω μιλήσει ούτε με τον Γιώργο ούτε με την Δούκισσα, ελπίζω να μην ισχύει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραΓιώργος ΛιάγκαςΔούκισσα ΝομικούΠρωινό