Τηλεόραση|26.09.2022 18:40

Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο Ιάσονας δηλώνει στη Μαργέτα πως θέλει την Αλεξάνδρα για γυναίκα του

Newsroom

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN. Στα επόμενα επεισόδια, η αγωνία θα φτάσει στα ύψη και όσα θα συμβούν αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να προκαλέσουν ανατροπές στη ζωή των ηρώων. 

Οι χωροφύλακες συλλαμβάνουν τον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται όλη την αλήθεια στη Μαργέτα κι εκείνη τη φέρνει σ' επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας που της μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο. Ο Μάρκος οδηγείται στις φυλακές της Αθήνας, αλλά έχει αφήσει πίσω στο κτήμα κάτι πολύ σημαντικό για την Αλεξάνδρα. Η Μαργέτα ανακοινώνει στο προσωπικό ότι θα κρατήσει την Αλεξάνδρα στη δουλειά και η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό. 

Με την επιστροφή της Αλεξάνδρας στα παραπήγματα των εργατών ο Στρατής και η Γεωργία δε χορταίνουν τη νίκη τους, ενώ η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, που μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας, αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο. Όσο ο Μάρκος υποφέρει στη φυλακή, ο Ιάσονας φέρνει την Αλεξάνδρα πίσω στο αρχοντικό. Ύστερα πηγαίνει στην Αθήνα να φροντίσει για το Μάρκο και επιστρέφει αποφασισμένος να πει στη Μαργέτα τα αισθήματά του για την Αλεξάνδρα.

Ο Ιάσονας δηλώνει στην Μαργέτα πως είναι ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα και θέλει να γίνει γυναίκα του. Ο Μάρκος, εξακολουθεί να βρίσκεται κλεισμένος στη φυλακή περιμένοντας κάποιο νέο απ’ την αγαπημένη του. Η Αλεξάνδρα αγωνιά για το μέλλον του Μάρκου και εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στην οικογένεια Δεμερτζή, για να σωθεί και να μην καταδικαστεί σε θάνατο ο Μάρκος. Η Μαργέτα, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη σχέση των δυο νέων, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει και αποφασίζει να αναλάβει δράση…

Ο Αντώνης Καρυστινός για τον «Ερωτα φυγά»

Τη Δευτέρα το πρωί (26/9), ο Αντώνης Καρυστινός βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη σειρά «Έρωτας φυγάς». Παράλληλα, ανέφερε τον λόγο που ακολούθησε την υποκριτική, ενώ μίλησε για τη ζωή στο Λονδίνο και την οικογένειά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENειδήσεις τώραspoilerΈρωτας ΦυγάςΑντώνης ΚαρυστινόςΠέμη ΖούνηεπεισόδιαΣταύρος Σβήγκος