Τηλεόραση|01.10.2022 07:40

Asia Express πρεμιέρα: «Η ευτυχία δε χρειάζεται λεφτά αρκεί ένα κουκλάκι» - Το Twitter πήρε «φωτιά»

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (30/9), έκανε πρεμιέρα το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express», μέσα από τη συχνότητα του Star. Το ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει o Πέτρος Πολυχρονίδης. Aυτή τη φορά, ο παρουσιαστής αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία! Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θ' αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς και να ζήσουν έτσι, μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής!

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Η έναρξη του «Asia Express»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αφού καλωσόρισε στην Καμπότση τα εννέα ζευγάρια – παίκτες του «Asia Express», σήμανε την έναρξη του παιχνιδιού, ένα 24ωρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη πρώτη ημέρα, με τους συμμετέχοντες να «παγώνουν» με την ανακοίνωσή του. Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς! Όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, προκειμένου να διανύσουν μαζί πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

«To Asia Express ξεκινά τώρα, θα σας γνωρίσω και τους φίλους μου, τη φρουρά του Asia Express, ενώ αυτή τη στιγμή που ξεκινά το ταξίδι μας, είστε υποχρεωμένοι να παραδώσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα που έχετε πάνω σας, τα πάντα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, φαγητά, δώστε τα όλα στην φρουρά» είπε ο παρουσιαστής. «Έγινε αρπαχτή κανονικά και μας πήραν τα πάντα» σχολίασε η Χριστίνα Παππά.

Ο καμεραμάν λιποθύμησε μπροστά στην Ιλαέιρα Ζήση

Η Ιλάειρα ξέχασε το κιμονό της στο αμάξι της αποστολής και δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει τους υπόλοιπους όταν επισκέφθηκαν έναν ναό. Τη ώρα που το έλεγε αυτό στον καμεραμάν για να μπορέσει να επιστρέψει στο όχημα για να το πάρει, αυτός έχασε τις αισθήσεις του.

«Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει» ανέφερε η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα του Asia Express, σοκαρισμένη από το περιστατικό.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρώ την ημέρα για να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό! Θα κληθούν να βρουν μέρη για να διανυκτερεύσουν ως φιλοξενούμενοι, αλλά και να οργανώσουν τη στρατηγική τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ζευγάρια… Για να φτάσουν από τον έναν προορισμό στον επόμενο, θα χρειαστεί να γνωριστούν με τους ντόπιους, να εναρμονιστούν με την κουλτούρα και την καθημερινότητά τους και να συντονιστούν στον παλμό της πραγματικής ζωής της κάθε χώρας! Ο πιο σημαντικός στόχος τους, όμως, θα είναι να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι, ξεπερνώντας σωματική και ψυχική κούραση!

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν ν' αποχώρησουν οικειοθελώς από το παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας όλους τους υπόλοιπους. «Είμαστε εδώ, αλλά δεν είμαστε όλοι. Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν ν' αποχωρήσουν από το Asia Express» είπε, μετά το τέλος της πρώτης αποστολής, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις του ζευγαριού: «Καθίσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε, μήπως τελικά δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς; Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι να βλέπω την Ιλάειρα να μη μου χαμογελάει, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω εγώ» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το Twitter πήρε «φωτιά»

Όπως ήταν φυσικό, η πρεμιέρα σχολιάστηκε έντονα στο Twitter. Μάλιστα, το #AsiaExpressGR έφτασε σχεδόν στην κορυφή από τα πρώτα λεπτά της προβολής του παιχνιδιού. 

ειδήσεις τώραΜαυρίκιος ΜαυρικίουΖενεβιέβ ΜαζαρίπρεμιέραριάλιτιΚωνσταντίνος ΒασάλοςTwitterAsia Express