Τηλεόραση|05.10.2022 17:40

Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών, απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης

Newsroom

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει η νέα υπερπαραγωγή «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, η οποία καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του κόσμου. Κάθε νέο επεισόδιο «μαγεύει» τους τηλεθεατές τόσο σεναριακά όσο και οπτικά, γεμίζοντας τ' απογεύματά μας, με αγωνία, σασπένς, ανατροπές και έρωτα.

Στα επόμενα επεισόδια, o Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα, αλλά παράκαιρα. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα, εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα λέγοντας της πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι τιμή μου να είμαι η γιαγιά Αθηνά από τη Σμύρνη του «Έρωτα Φυγά»

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» για τη συμμετοχή που έχει στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, τους έρωτες που έζησε, τους μικρότερους άντρες που απέρριψε και τα παραμύθια για παιδιά που έγραψε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφη ΠαπαθεοδώρουOPENεπεισόδιαΣταύρος ΣβήγκοςΠέμη ΖούνηΈρωτας Φυγάς