Τηλεόραση|10.10.2022 14:15

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά: «Έχουμε μεγάλη χαρά» - Έκαναν πρεμιέρα με το «Πρωΐαν σε είδον τήν μεσημβρίαν»

Newsroom

Το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10), ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα με τη νέα τους εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1. Οι δυο τους αναζητούν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Συναντούν διάσημα πρόσωπα, συζητούν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. 

«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Ήθελα να ξεκινήσει γιατί όλο αυτό το ταξίδι αυτής της εκπομπής έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες τώρα. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, διότι με αυτή την εκπομπή συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν μετρήσει πολύ όμορφα πάνω μου. Με το που έκανα ένα κάλεσμα στους συνεργάτες, δεν υπήρχε ούτε ένα “δεν μπορώ”. Υπήρχαν όλοι εδώ αμέσως με το κέφι τους που ήξερα. Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και μερικούς που ήθελα να συνεργαστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δουλεύετε εδώ. Είναι μεγάλη μου χαρά και θα πάμε ωραία νομίζω», είπε στην έναρξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με τη σειρά της, η Τζένη Μελιτά είπε: «Ξέρεις πόσο άγχος είχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ξύπνησα με ένα μεγάλο χαμόγελο. Σήμερα, με αυτό το χαμόγελο είπα "ώπα! εδώ είμαστε". Είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί ξέρεις ότι σε θαυμάζω πολύ κυρίως γι’ αυτό που είσαι και δευτερευόντως γι' αυτά που έχεις κάνει στην τηλεόραση».

Τελικά τι σημαίνει «Πρωΐαν σε ειδον»

Παράλληλα, ο Γιώργος Πασπαράκης βγήκε στους δρόμους και ρώτησε τους πολίτες τι σημαίνει ο τίτλος της εκπομπής.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τήν μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να μας ψυχαγωγήσει. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φώτης ΣεργουλόπουλοςΕΡΤ1Τζένη Μελιτάειδήσεις τώραπρεμιέρα