Τηλεόραση|12.10.2022 01:40

GNTM 5 αποχώρηση: Η Νάγια Κοντοστεργίου έφυγε από το ριάλιτι μόδας

Newsroom

Η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και η νέα μέρα βρήκε τις διαγωνιζόμενες να ξυπνούν με την απουσία της Κατερίνας Καρά. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει όρους, όπως άλλωστε και η ζωή ενός μοντέλου έξω από αυτό. Στη συνέχεια, η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας πήγαν τα κορίτσια για bowling. Τα υποψήφια μοντέλα έμαθαν τους κανόνες -που δεν απήχαν και πολύ από αυτούς του GNTM- και πέρασαν φανταστικά!

Το μήνυμα της επόμενης μέρας, που εμφανίστηκε στην οθόνη του σπιτιού, έδωσε ένα hint στις διαγωνιζόμενες για τη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει. Το concept της δεύτερης φωτογράφισης- αποχώρησης ήταν ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s, όπου τα κορίτσια κλήθηκαν να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν πίτσα στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος έχει παραγγείλει.

Ατύχημα για την Κάτια που είχε κερδίσει το golden pass

Ο φωτογράφος Μάικ Τσίτας είδε κάποια κορίτσια ν' ανταποκρίνονται με ευκολία στο ζητούμενο, ενώ κάποια άλλα δυσκολεύτηκαν να βρουν τις πόζες τους. Ευτυχώς, η Mary Vitinaros ήταν εκεί, πανέτοιμη να κάνει τις παρεμβάσεις της. Ένα ατύχημα διέκοψε τη θέληση μιας παίκτριας να συμμετάσχει στη φωτογράφιση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Μόλις ξεκίνησε το πλατό, οι κριτές τη φώναξαν μπροστά, για να τους πει τι ακριβώς συνέβη, με την Κάτια να τους εξηγεί το πώς το έπαθε όλο αυτό. «Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα» σχολίασε η παίκτρια. 

Αργότερα, οι κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα ζήτησαν από τις διαγωνιζόμενες ν' αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι η παίκτρια που έφτασε στο πλατό χωρίς φωτογραφία. Ενώ πίσω από τις κάμερες οι γνώμες διίστανται, το δίκιο νικά, επαναφέροντας την ισορροπία.

Αποχώρησε η Νάγια Κοντοστεργίου

Οι κριτές, πιο αυστηροί και αντικειμενικοί από ποτέ, έκριναν εποικοδομητικά τις διαγωνιζόμενες, με το ρεαλιστικό σκεπτικό που υπάρχει στην αγορά. Κάποιες φωτογραφίες, που έφτασαν στο πλατό, διέψευσαν τα κορίτσια, που στο σετ νόμιζαν πως τα πήγαν καλά. Το όνειρο του GNTM 5 τελείωσε πρόωρα για τη Νάγια Κοντοστεργίου. Η Βίκυ Καγιά της είπε ό,τι δεν νομίζει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς το διαγωνισμού.

Ωστόσο, ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν η Εβελίνα, η Γιέβα και η Μάρα. Η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κερδίσει το επόμενο advantage ήταν η 18χρονη Γιέβα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραGNTMαποχώρησημοντέλοριάλιτιGNTM 5