Τηλεόραση|16.10.2022 10:00

Αυτή η νύχτα μένει - Επόμενα επεισόδια: Ο Στρατής, χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο

Newsroom

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με μεγάλες ανατροπές που θα καθηλώσουν. Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, η ημέρα του μνημόσυνου ξημερώνει δυσοίωνη για όλους. Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά–σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει, ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Ο Στρατής από την άλλη, αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του.

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα.

Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας. Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. Η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Γιώτα Νέγκα: Το τραγούδι και music video των τίτλων αρχής της ομώνυμης σειράς

Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία του διαχρονικού τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ντύνει με τη φωνή της, τους τίτλους αρχής της ομώνυμης νέας σειράς του Alpha.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, παρουσιάζεται σε νέα ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκε ο Νίκος Κατσίκης, σολίστ του μπουζουκιού και δεξιοτέχνης μουσικός, στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» συνοδεύεται από music video γεμάτο με το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου. Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται να ερμηνεύει το κομμάτι από την «καρδιά» της ιστορίας, το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», ενώ το story συμπληρώνουν πλάνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επεισόδιαειδήσεις τώραΑυτή η νύχτα μένειAlpha