Τηλεόραση|16.10.2022 10:22

Μια νύχτα του Αυγούστου - Επόμενα επεισόδια: Η Μαρία αναγκάζεται να μιλήσει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα

Newsroom

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο τρίτο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ1, που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 22:00. Η νέα συναρπαστική ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, αλλά ένας καινούργιος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, κάνει τη ζωή του Ανδρέα δύσκολη. Η σύγκρουσή τους κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει.

Η Μαρία, για πρώτη φορά, μιλάει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα. Στο μεταξύ, στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού που ζητάει τη βοήθειά του. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιώργος ΚαραμίχοςεπεισόδιαΕΡΤ1Βικτόρια Χίσλοπ