Τηλεόραση|19.10.2022 11:31

GNTM 5: Η πασαρέλα για τον Peter Dundas, η αποχώρηση της Έλενας Λυσάνδρου και το μοντέλο που δεν «νιώθει 100% γυναίκα »

Newsroom

Μετά την αποχώρηση της Εβελίνας απο το GNTM 5 για λόγους υγείας, το σοκ της οικειοθελούς αποχώρησης της Έφης στο πλατό, προκάλεσε ένα συναισθηματικό «μούδιασμα» στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, ειδικότερα στη Μικαέλα, που είχε δεθεί μαζί της. Tην Τρίτη η κριτική επιτροπή αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star στην Έλενα Λυσάνδρου.

Τα 17 υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για μια ακόμα φωτογραφική δοκιμασία. Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου αποκάλυψαν στα στις διαγωνιζόμενες ότι guest κριτής θα είναι ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας, Peter Dundas.

Για πρώτη φορά στο GNTM στήθηκε ένα σκηνικό με μία πασαρέλα 65 μέτρων, που χωρίζεται σε τέσσερις εποχές και τα κορίτσια καλούνται να περπατήσουν για ένα φαντασμαγορικό fashion show χωρίς προηγούμενο! Κατά την άφιξή τους στο location, η Mary Vitinaros ξενάγησε τα κορίτσια στην τεράστια πασαρέλα με τις τέσσερις εποχές του χρόνου και τους έδωσε συμβουλές για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Οι διαγωνιζόμενες, εκστασιασμένες, περίμεναν την άφιξη του Peter Dundas, του σχεδιαστή που ντύνει με τις δημιουργίες του την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Τάσος Σοφρωνίου εκμυστηρεύτηκε στη Νικόλ, η οποία ήταν και η τυχερή που ανοίγει το show έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα, ένα μυστικό, αφήνοντάς την ελεύθερη να αποφασίσει αν θα το μοιραστεί ή όχι με τις συμπαίκτριές της. Η ίδια τελικά αποφάσισε να μοιραστεί με όλες τις διαγωνιζόμενες ότι η φωτογραφία που θα βγάλουν backstage θα είναι εκείνη που θα κριθεί τελικά στο πλατό σε συνδυασμό με την πασαρέλα τους.

Η αποχώρηση της Έλενας

Οι τρεις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Γιώργος Καράβας, μαζί με τον Peter Dundas και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Μπούση, παρακολούθησαν το show και έκριναν σχολαστικά τα κορίτσια. Το πλατό της επόμενης μέρας, στο οποίο τα υποψήφια μοντέλα κρίθηκαν και για μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν την πασαρέλα, αποκάλυψε τις αδυναμίες τους και ο guest judge Ευάγγελος Μπούσης άνοιξε τα χαρτιά του με ειλικρίνεια.

Στο τέλος η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι μοντέλων είναι η Έλενα Λύσανδρου για την οποία η παρουσιάστρια και κριτής είχε εξ αρχής εκφράσει τις αμφιβολίες της για το αν θα τα καταφέρει στο σπίτι του GNTM. 

«Έλενά μου, λυπάμαι πάρα πολύ αγάπη μου. Βρες τον εαυτό σου και κάνε αυτό που πρέπει» είπε στην Έλενα η Βίκυ Καγιά με το νεαρό κορίτσι από την Κύπρο να ξεσπά σε κλάματα.

«Θεωρώ πως είμαι και αγόρι και γυναίκα» 

Aυστηρή ήταν η κριτική που δέχτηκε η Κότυ από τους κριτές του GNTM 5 για την πόζα των 30 δευτερολέπτων που έκανε φορώντας ρούχα του Peter Dundas αλλά και για τη δυσκολία που αντιμετώπισε με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η παίκτρια αρχικά τους ενημέρωσε πως δεν φοράει τακούνια γενικά στην έξω ζωή της ενώ λίγο μετά και αφού οι κριτές προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως στη δουλειά της θα χρειαστεί αρκετά συχνα να φορά τακούνια η παίκτρια αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ενημερώσει και για κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, όταν άκουσε τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια, η Κότυ απάντησε: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί».

«Γιατί:» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί, «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα».
Οι χρήστες του twitter ωστόσο που δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο, θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση της Βίκυς Καγιά που επέμενε να ρωτάει “γιατί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μοντέλαGNTM 5ειδήσεις τώραΒίκυ ΚαγιάGNTMΓιώργος ΚαράβαςΤάσος Σοφρωνίου