Τηλεόραση|20.10.2022 13:13

Maestrο: Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά και παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία

Newsroom

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα, η οποία κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media, αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται απόψε στις 22:40, στο MEGA, μ' ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, ανεβαίνει στο megatv.com και στα Spotify, Apple και Google podcasts το «Maestro» Podcast με συζητήσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και των συντελεστών της σειράς και συζητούν όλα όσα συνέβησαν στα γυρίσματα.

Σημειώνεται πως το πρώτο podcast, στις πρώτες ώρες της ανάρτησής του, είχε περισσότερες από 30.000 μοναδικές ακροάσεις -πρωτοφανής έναρξη για podcast στην Ελλάδα- και βρέθηκε στην κορυφή των Apple και Google podcasts αλλά και στα πρώτα trends του Spotify.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραMEGAΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςβίαMaestroΠαξοί