Τηλεόραση|04.11.2022 11:15

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πρώτη ερωτική σκηνή με την Ανδριολάτου και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το «Maestro»

Newsroom

Στο τρίτο επεισόδιο του «Maestro» προβλήθηκε η πρώτη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Κλέλια Ανδριολάου. Οι τηλεθεατές είδαν μία κινηματογραφική σκηνή, όπου οι δύο πρωταγωνιστές παίζουν πιάνο, φιλιούνται με πάθος και τελικά κάνουν έρωτα μ' έναν σχεδόν χορευτικό τρόπο, καθώς τους έλουζε το φως από το παράθυρο.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη σκηνή της σειράς, η οποία όμως προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα. «Δίχως να θελω να υπερβάλω, η κοπέλα είναι όνειρο» έγραψε κάποιος στα social media, μ' έναν άλλον να σχολίαζει: «Παίζει να είναι η μοναδική ελληνική σειρά για φέτος που μας υπενθυμίζει ότι έχουμε 2022 και όχι 1960». 

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Παπακαλιάτη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως «το "από ‘δω και πέρα" είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το "Μaestro". Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών». 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MEGATwitterειδήσεις τώραΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςMaestro