Τηλεόραση|26.11.2022 12:44

ΣΚΑΪ: Η πρόταση - βόμβα στον Μουτσινά και αν θα δούμε στο τιμόνι του «My Style Rocks» τη Σπυροπούλου

Newsroom

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν άρχισε με μεγάλες προσδοκίες για όλα τα κανάλια, τα οποία επένδυσαν σε νέες σειρές, εκπομπές, ριάλιτι και παρουσιαστές, προσδοκώντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, στον ΣΚΑΪ υπάρχει ένας μικρός αναβρασμός, καθώς πολλά από τα πρότζεκτ δεν έχουν την αναμενόμενη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έχει καταφέρει ν' αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Φαίνεται, όμως, ότι οι εξελίξεις της επικαιρότητας δεν δίνουν πια στον παρουσιαστή τα νούμερα που περίμενε και εκείνος και το κανάλι. «Ο Νίκος είναι το hot πρόσωπο των ημερών. Όλοι ασχολούνται τι θα κάνει του χρόνου. Πολλές είναι οι φήμες που έχουν ακουστεί πως θα φύγει από τον ΣΚΑΪ, αλλά εμείς έχουμε αποκλειστικά ότι του έγινε πρόταση από το κανάλι να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο θα προβάλλεται απέναντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια» ανέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή «OPEN Weekend».

Παράλληλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ό,τι δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «My Style Rocks», αναφέρθηκε στο «Happy Day», αλλά και στο παρασκήνιο της συνεργασίας του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη.

Κλείνοντας, ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για τη νέα συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχουν πλέον φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλουειδήσεις τώραMy Style RocksΤίνα ΜεσσαροπούλουΝίκος ΜουτσινάςΣΚΑΪΝίκος Γεωργιάδης