Τηλεόραση|30.11.2022 12:00

GNTM 5: Τα ανακυκλώσιμα υλικά που έγιναν... υψηλή μόδα και η αποχώρηση της Γρηγοριάνας

Newsroom

Στην τελική ευθεία είναι πλέον το GNTM 5 και τα μοντέλα που βρίσκονται στο διαγωνισμό μειώνονται με γοργούς ρυθμούς. Στο επεσόδιο της Τρίτης του ριάλιτι μόδας του Star αποχώρησε η Γρηγοριάνα Πλύτα, η οποία δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές. Η 22χρονη Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από το Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, δεν είχε καλή λήψη στη φωτογράφιση και δεν βρίσκεται στην τελική 8άδα.

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι εννέα παίκτριες που παρέμειναν στο GNTM 5, διαγωνίστηκαν σε ένα concept, το οποίο σχετίζεται με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Στο photoshoot, ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης μετατράπηκαν σε μοναδικά ρούχα με τα οποία οι διαγωνιζόμενες φωτογραφήθηκαν. Το δύσκολο της υπόθεσης ήταν πως οι 9 παίκτριες έπρεπε να φτιάξουν οι ίδιες τα ρούχα τους, με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά από το φακό του φωτογράφου Αντώνη Αγριδόπουλου.

Το disadvantage όμως χάλασε εντελώς τα σχέδια δύο μοντέλων. Η Μαρίτα, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε στα χέρια της το advantage και αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιαστή – βοηθό της Κότυ με εκείνον της Αλεξίας. Η παίκτρια έκανε ανταλλαγή μοντέλων και σχεδιαστών σκεπτόμενη στρατηγικά και… χάλασε εντελώς τα σχέδια της Κότυ και της Αλεξίας.

Μετά από το απαιτητικό concept οι 9 διαγωνιζόμενες του GNTM βρέθηκαν στο πλατό προκειμένου οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου να κρίνουν τις φωτογραφίες τους. Η Βίκυ Καγιά αυτή τη φορά, έκανε την ανατροπή και ανακοίνωσε στα κορίτσια πως αυτή την εβδομάδα οι 8 διαγωνιζόμενες που θα μείνουν στο ριάλιτι μόδας, θα ταξιδέψουν έναν παγκόσμιο προορισμό.

Αν και η Κότυ άρεσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, το μοντέλο που άκουσε τα καλύτερα σχόλια για τη λήψη της στο concept με τη βιώσιμη μόδα, ήταν η Μύρια, η οποία κέρδισε και την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.

Η Βίκυ Καγιά είπε στο μοντέλο ότι έχει συγκινηθεί από το πόσο μεγάλη εξέλιξη έχει μέσα στον διαγωνισμό μόδας. «Σε αυτή τη φωτογραφία μπορεί να είσαι και το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» της είπε. Η νεαρή Κύπρια συγκινήθηκε όταν άκουσε πως παίρνει τη δουλειά. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ίδια καταφέρνει να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία σε δοκιμασία. Αντίθετα τα κορίτσια που είχαν κακή απόδοση ήταν η Μάρα, η Μαρίτα και η Γρηγοριάνα. 

Η Γρηγοριάνα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το GNTM, μιας και είχε την χειρότερη απόδοση στην δοκιμασία. Η αποχώρηση της Γρηγοριάνας προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στις κοπέλες. Η «πρόεδρος» έφυγε και τώρα βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην τελική πεντάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μόδαειδήσεις τώραριάλιτιGNTMGNTM 5Τάσος ΣοφρωνίουΓιώργος ΚαράβαςμοντέλαΒίκυ Καγιά