Τηλεόραση|16.12.2022 12:54

Maestro: Οι πρωταγωνιστές παρακολούθησαν μαζί το ανατριχιαστικό φινάλε της σειράς

Newsroom

Αυλαία έριξε ο «Μaestro», το βράδυ της Πέμπτης (15/12). Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κατάφερε να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των τηλεθεατών και να πάρει το εισιτήριο για το Netflix ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο και όλοι ανυπομονούν για τη συνέχεια. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Αντίνοος Αλμπάνης στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη και ethnos.gr είχε αποκαλύψει ότι τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια θα ξεκίνησουν τον ερχόμενο Φλεβάρη. 

Η Μαρία Καβογιάννη, γι' ακόμα μία φορά, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, αποτυπώνοντας μέσα από τον συγκλονιστικό μονόλογό της όλη τη σαπίλα του συστήματος. «Προσπάθησα. Πήγα στην αστυνομία, τα είπα όλα. Έπαθα υστερία. Ζήτησα να κάνω μήνυση. Τίποτα. Δεν περίμενα και κάτι άλλο. Πρέπει να βγει ο Φάνης, βλέπεις, κι ο Χαράλαμπος έχει την προστασία του. Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε. Και έχουμε 2022. Τίποτα δεν αλλάζει. Τίποτα. Γιατί έγινε κάτι, που νιώθω ένα σκουπίδι, που ντρέπομαι, που φοβάμαι, που κλαίω και κρατιέμαι; Που κάθε φορά λέω πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά; Που δεν ξέρω πού να πάω; Γι' αυτό θα μου λείψει η μουσική σου, γιατί με κάνει να ονειρεύομαι έναν άλλον κόσμο. Μου δίνει δύναμη. Τίποτα δεν αλλάζει. Αλλάζουν όταν συμφέρει κάποιους, κάνουν κάτι δήθεν για να σωθούνε κάποιοι. Ποιος θα ασχοληθεί με μια γυναίκα σαν κι εμένα; Που δεν ζητάω πολλά. Σεβασμό ζητάω. Να μην τρώω ξύλο ζητάω. Ξέρεις πόσες είναι σαν κι εμένα; Πάρα πολλές γυναίκες, χρόνια τώρα, και θα είναι κι άλλα τόσα» είπε η ίδια. 

Και συνέχισε: «Ποιος ξέρει, μπορεί να φταίμε κι εμείς. Γεννιέται κανείς καθίκι; Όχι, γίνεται. Πίσω από κάθε καθίκι που σαπίζει τη γυναίκα του στο ξύλο, υπάρχει μια μάνα. Μεγαλώνουμε γιους που αργότερα θα κακοποιούν τις γυναίκες τους και κόρες, που αργότερα θα πάρουν έναν σύζυγο που θα κακοποιεί τις ίδιες. Αυτό δεν θέλω να το πάθει το παιδί μου. Πώς θα τον υπερασπιστώ; Πώς θα παραδεχτώ όλα μου τα λάθη; Εγώ δεν έχω την ευθύνη;»

Παράλληλα, ο Φάνης προσπάθησε να απεμπλακεί από τις παρανομίες του με τα ναρκωτικά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, ενώ αργότερα ο Σπύρος και ο Αντώνης πήγαν μία βόλτα, εξασκώντας το στόχο τους με όπλο και περνώντας τρυφερές στιγμές μαζί σ' ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Εκεί τους είδε ο Χαράλμπος και ξαφνικά εισέβαλε στο σημείο, χτυπώντας άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να συνθλίψει το πρόσωπό του με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης μέσα στην απόγνωσή του τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε. Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το μυστικό και τελικά το πτώμα του Χαράλαμπου βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας.

Το φινάλε της σειράς δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ένωσε τις φωνές του Ορέστη Χαλκιά, με το τραγούδι «Τυχερό Αστέρι» και της Αλεξίου, με την «Προσευχή», σ' ενορχήστρωση του Γιάννη Δίσκου, κλέβοντας τις εντυπώσεις και φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, οι συντελεστές της σειράς αποκάλυψαν ότι είδαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο που είχε τίτλο «Να μ' αγαπάς», δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα της βραδιάς. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NetflixMEGAΧριστόφορος Παπακαλιάτηςειδήσεις τώραΑντίνοος ΑλμπάνηςΜαρία ΚαβογιάννηMaestro