Τηλεόραση|30.12.2022 11:39

Τέλος η Ελένη Καστάνη από το «Breakfast@Star» - Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της ηθοποιού

Newsroom

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2022, ο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποχαιρέτησαν την Ελένη Καστάνη από το «Breakfast@Star». Όπως αποκάλυψαν οι δύο παρουσιαστές, η ηθοποιός είχε συμφωνήσει εξαρχής με τους ιθύνοντες της εκπομπής να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους στο τέλος του έτους, καθώς από τη νέα χρονιά η Ελένη Καστάνη θα βρίσκεται στην παράσταση «Το Έκτο Πάτωμα» στο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

«Ήταν από την αρχή συμφωνημένο να μείνεις μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Ξεκινάς θέατρο και ήδη κάνεις πρόβες. Είσαι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς σου. Μόλις άκουσα τ' όνομά σου, όταν ήρθα στην εκπομπή, έπαθα σοκ... Έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα μαζί σου. Δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Είναι κάτι πολύ μεγάλο για εμένα. Μας συγκινείς, μας άνοιξες την αγκαλιά σου, την καρδιά σου. Έχεις απιστευτη θετική ενέργεια, παρόλο που περνάς δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Είστε ένα αληθινό ζευγάρι, μία αληθινή αγάπη, μία αληθινή οικογένεια. Ήθελα να σας στηρίξω. Πάρα πολλές φορές μου είχε γίνει πρόταση, αλλά είχα και δεύτερες σκέψεις. Εδώ δεν είχα και χαίρομαι γι' αυτό το ωραίο ταξίδι που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο. Σας αγαπώ πολύ» απάντησε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελένη ΧατζίδουΕλένη ΚαστάνηStar TVειδήσεις τώραΕτεοκλής Παύλου