Τηλεόραση|10.01.2023 11:55

Survivor All Star: Έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση - Ο απαιτητικός αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες

Newsroom

Το Survivor All Star ξεκίνησε και Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται κάθε βράδυ στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο με μοναδικό σκοπό τη νίκη!

Στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουμε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μια οικειοθελή αποχώρηση, η οποία θα σοκάρει τους παίκτες. «Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα» αναφέρει ο παρουσιαστής.

Δες το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star:

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο... νέος «Τριαντάφυλλος»

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας για τη δεύτερη ασυλία, με τους Μαχητές να καταφέρνουν τελικά, να βγουν νικητές. Ωστόσο, παρά τη νίκη τους, οι εντάσεις δεν έλειψαν από την καλύβα τους, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τάκη Καραγκούνια να διαφωνούν έντονα.

Ο εκνευρισμός που επικρατούσε συνεχίστηκε μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού, με τον Καραγκούνια να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο. Η συμπεριφορά του φαίνεται πως νευρίασε τους συμπαίκτες του και ειδικότερα, τον Νίκο Μπάρτζη. Ο παίκτης «πεταγόταν» διαρκώς, ενώ μιλούσαν οι συμπαίκτες του, γεγονός που θύμισε στον Νίκο Μπάρτζη έναν προηγούμενο παίκτη του Survivor που δεν είναι άλλος από τον... Τριαντάφυλλο.

«Πετάγεσαι Τριαντάφυλλε νο2, περίμενε να σε ρωτήσει», του είπε ο Νίκος Μπάρτζης, προκειμένου να σταματήσει να παρεμβαίνει στην κουβέντα που έκανε με τον Γιώργο Λιανό η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε πως δεν περίμενε και τόσο αποτέλεσμα και θεώρησε πως έπρεπε να ψηφιστούν κι άλλοι συμπαίκτες του, που δεν έφεραν καμία νίκη.

Η Βρισηίδια Ανδριώτου, σχολίασε ότι είναι προκατειλημμένοι από παλιότερες επιδόσεις του, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για «μπιφτέκες» και «κωλοτούμπες». Το 3ο αγώνισμα ασυλίας θα είναι και το πιο σημαντικό, καθώς όπως υπενθύμισε ο Γιώργος Λιανός, όποια ομάδα ηττηθεί θα πρέπει να βγάλει στον τάκο δυο υποψήφιους.

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδειξε αρκετά προβληματισμένος από την απόφαση της ομάδας του να τον βγάλει παμψηφεί στον τάκο και να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Μαχητές.

«Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι εγώ είμαι η αιτία που δεν αισθάνονται καλά… Αν αποχωρήσω από το τοπίο κι αισθανθούν καλύτερα, είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν τους ενοχλούν πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά το μυαλό τους… Δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μου είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στενοχωρηθεί διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά έχει να κάνει με την συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή όχι μαζί τους» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο παίκτης συνέχισε: «Το περίμενα ότι θα έρθει ένας στρατός να με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό σε ψηφίζω, τα κριτήρια μου είναι για μπιπ, αλλά να μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν βγούμε. Ρε φίλε μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου. Τι μου κάνεις πρόλογο; Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με την επόμενη ημέρα… Είναι πολύ άσχημο. Το έχω ζήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SurvivorSurvivor All Starριάλιτιειδήσεις τώραΓιώργος Λιανός