Τηλεόραση|10.01.2023 15:10

Survivor All Star: Οι τρυφερές στιγμές του Μάριου Πρίαμου με παίκτρια της άλλης ομάδας - Η «σκληρή» ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

Newsroom

Ένας νέος έρωτας φαίνεται να «γεννιέται» στο Survivor All Star. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει αρκετά κοντά με παίκτρια της αντίπαλης ομάδας. «Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζητήθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά, φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης είναι το ένα μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα. Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω όχι στην ομάδα, το αφήνω με ένα ερωτηματικό» ανέφερε, αρχικά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Είναι ένας πολύ μικρός χώρος που συναντιούνται όλοι οι παίκτες μαζί πριν μπουν στο συμβούλιο κι εκεί συναντιούνται πάλι όλοι μαζί μόλις βγαίνουν από το συμβούλιο. Εκεί συνέβη μια τρυφερή κίνηση. Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους» κατέληξε. 

Τριαντάφυλλος για Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2500 κόσμο για βοήθεια και εσύ έβγαλες κακία»

Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star προκάλεσε την αντίδραση του Τριαντάφυλλου. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι ανέφερε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας πετάγεται συνέχεια και επεμβαίνει στις συζητήσεις, θυμίζοντας έντονα τον τραγουδιστή. 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Τριαντάφυλλος έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας;»

Τριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος με την Βαλαβάνη δεν χώρισαν ποτέ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Τριαντάφυλλος, λίγα 24ώρα μετά την πρεμιέρα του Survivor All Star. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, σχολίασε την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Άγιο Δομίνικο. «Καλό ζευγάρι, αγαπημένο ζευγάρι που δεν θα χωρίσει ποτέ! Ο γάμος θα γίνει σύντομα. Εννοείται ότι ο χωρισμός τους είναι δήθεν. Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ» είπε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ριάλιτιειδήσεις τώραSurvivor All StarΤριαντάφυλλοςΜάριος ΠρίαμοςSurvivor