Τηλεόραση|17.01.2023 18:33

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιες είναι οι δύο κλίκες των Κόκκινων

Newsroom

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η ομάδα των Διάσημων στο Survivor All Star έχασε την πολυπόθητη ασυλία. Η μπλε ομάδα νίκησε και έτσι παρακολούθησε χωρίς φόβο το Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Διάσημοι βρέθηκαν στο Συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό και ψήφισαν τον δεύτερο και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκαν οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Στο μεταξύ, οι πρώτες υποομάδες του Survivor All Star έχουν αρχίσει να σχηματίζονται με μερικούς από τους Κόκκινους να έχουν χωριστεί σε άνδρες και γυναίκες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», το τηλεοπτικό κοινό στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα παρακολουθήσει τις κλίκες της κόκκινης ομάδας και την έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελένη Χαμπέρη.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η πρώτη κλίκα της ομάδας αποτελείται από τους Σπύρο Μαρτίκα, Στάθη Σχίζα, Νίκο Μπάρτζη. Κατά τον Μαρτίκα, η κλίκα που του πηγαίνει κόντρα είναι οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ελένη Χαμπέρη και Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι γυναίκες που τον ψήφισαν σρτο τελευταίο συμβούλιο, με τη Σταυρούρα να είναι εκείνη την οποία βάζει περισσότερο στο στόχαστρο επειδή στο προηγούμενο Survivor την είχε στηρίξει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιώργος ΛιανόςριάλιτιSurvivor All StarSurvivor