Τηλεόραση|20.03.2023 16:56

Ανδρέας Μικρούτσικος για εκπομπή Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1: «Ότι πιο παλιό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση»

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (18/3) η εκπομπή «Είμαστε Μαζί» με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1. «Είναι τεράστια η χαρά, περιμέναμε πώς και πώς να είμαστε κοντά σας, στις οθόνες σας» ανέφερε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής και καλωσόρισε στο πλατό τούς συνεργάτες της. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε, μέσα από την «Super Κατερίνα», να κάνει το δικό του σχόλιο τόσο για την εκπομπή, όσο και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας λόγο για «παμπάλαια τηλεόραση». «Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση» σχολίασε ο παρουσιαστής. 

«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους» πρόσθεσε.

Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς που γράφουν ότι η εκπομπή θυμίζει Τατιάνα Στεφανίδου»

Ο Αντώνης Βλοντάκης, μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες που περίμεναν έξω από το στούντιο. 

Ενοχλημένη η Σκορδά με την εκπομπή της Παπίλα

Η σκαλέτα της εκπομπής «Είμαστε Μαζί» έγινε θέμα συζήτησης στο «Πρωινό Μας», το πρωί της Δευτέρας (20/3). Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εκπομπής, ο κόσμος κλήθηκε ν' απαντήσει στο δίλημμα: «Να αφήσω τα τρία παιδιά μου για να κυνηγήσω καριέρα στο εξωτερικό;».

Και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε: «Είναι πρεμιέρα και επιλέγουν αυτό το θέμα. Σε ποια περίπτωση μπορεί ο κόσμος ν' απαντήσει μ' ένα ναι ή μ' ένα όχι και αυτό να επηρεάσει; Δηλαδή αυτό δεν είναι ψυχολογία. Αν θες να είσαι χρηστικός μέσα από μια συγκεκριμένη περίπτωση, μεμονωμένη, εξατομικευμένη περίπτωση που είναι μπροστά σου και να την κάνεις χρηστική στον κόσμο που παρακολουθεί, πρέπει να το δομήσεις σωστά. Εδώ δομείται λάθος, δεν βοηθάς έναν άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο».

Λίγη ώρα μετά είπε η παρουσιάστρια: «Ευχόμαστε να βρουν το δρόμο τους και ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με νούμερα τηλεθέασης. Γιατί είμαι σίγουρη ότι και πίσω από τις κάμερες υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγάλη εμπειρία και θα το βρουν. Και φαντάζομαι δεν είναι αυτή και η οδηγία του καναλιού, απ’ όσο γνωρίζω, γιατί ήμουν δέκα χρόνια εκεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1Ελίνα ΠαπίλαΦαίη Σκορδάπρεμιέραειδήσεις τώραΑνδρέας Μικρούτσικος