Τηλεόραση|19.06.2023 12:00

Ελίνα Παπίλα: Εριξε αυλαία η εκπομπή της - Συνεχίζει ή σταματάει από τον ΑΝΤ1;

Newsroom

Τίτλοι τέλους έριξε η εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής (18/6). Η Ελίνα Παπίλα λίγο πριν το φινάλε, εμφανίστηκε  συγκινημένη, κάνοντας τον δικό της απολογισμό από αυτή την τηλεοπτική εμπειρία της που, όπως παραδέχτηκε, δε βγήκε όπως επιθυμούσε.

«Έχετε ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε. Ή μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Τώρα θα μου πείτε γιατί. Δε ξέρω να σας πω. Υπάρχουν κάποιες φορές που μπόρεσα να το εξηγήσω αλλά υπήρξαν και πάρα πολλές που δεν μπόρεσα να το εξηγήσω.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα γιατί αλλιώς είναι πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα. Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε. Μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Δε μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε αλλά, είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε.

Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα κι ας μη βγουν όλα. Θα βγουν τα επόμενα, τα παραεπόμενα, κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1

Αν και η Ελίνα Παπίλα δήλωσε στις κάμερες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο πρότζεκτ, το «Breakfast@Star» αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (19/6) ότι η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ANT1.

«Είμαι πολύ καλά, πραγματικά. Είμαι λίγο περίεργα, αλλά όλα καλά δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά προχωράμε παρακάτω. Οι άνθρωποι από το πάνελ μιλάνε μία χαρά και ωραία. Και τους ευχαριστώ πολύ κιόλας, κάνουμε παρέα και μιλάμε κιόλας. Έχουμε εξαιρετική σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του STAR, η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά όπως φαίνεται δεν τελεσφόρησε και έτσι, κατέληξαν στη λήξη του πρότζεκτ. Όσον αφορά την πιθανή νέα συνεργασία της Ελίνας Παπίλα με τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του, το ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» τη διαψεύδει: «Η Παπίλα δε θα συνεχίσει στον ANT1».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραΕλίνα ΠαπίλαΓιώργος Λιάγκας